2777
2789
عنوان

خانوما😭😭😭😭

686 بازدید | 19 پست

همین الان دارم با گریه مینویسم نمیدونم چیکار کنم

همش خوابای بد میبینم آرامش ندارم 😭

یه روز خواب میبینم فراریم 

یه روز میبینم از دست یه حیون فرار میکنم 

چندین بار مثل امشب تو خواب فک میکنم خواب میبینم و یه حالتی انگار دارم از دست شیطان فرار میکنم و مدام ذکر میگم بعدش دیدم فکم از ترس قفل کرد و شکست نمیتونستم حرف بزنم چون دهنم حس میکردم پر خونه 

وقتی هم بیدار میشم شدیدااااا بدنم درد میکنه انگار ۱۸ چرخ از روم رد شده

یه صلوات بفرست

من ک دیگه برام عادت شده.همش در حال کشت و کشتارم😐.جالبه ک فقططط میکشم.سر میبرم،با تفنگ..با خودکار حتی😐فجیعترین حالت ممکن😑

دیگه جن و شیطان هم بماند

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خواب بد زیاد میبینم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

فکر کنم پیش یه روانشناس مجرب باید بری 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

چقدر تاپیک خواب زیاد شده. 

عزیزم چیزی نیست تعبیرش بسپار به حضرت علی ع و صدقه بذار.  خیلی از خوابایی که میبینیم تعبیر ندارن. 

اصلا هم به خوابت فکر نکن که ملکه ذهنت میشه و باز همون خوابها را میبینی. 

بعد هم یه چی فلزی هنگام خواب کنارت داشته باش. مثلاً سنجاق قفلی بزن به لباست یا لباس زیرا که همراهت باشه. قرآن بذار بالای سرت. 

چقدر تاپیک خواب زیاد شده.  عزیزم چیزی نیست تعبیرش بسپار به حضرت علی ع و صدقه بذار.  خیلی ...

من خیلی میترسم خیلی خوشحال شدم خواب بود اصلا😭

یه صلوات بفرست

سه تا پنج تا آیه الکرسی بخون بخواب کاریه که همیشه میکنم خیلیم کم خواب میبینم که اونا هم چیز خاصی نیستن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
خواندن قرآن هرروز یک صفحه جدید باصدایی که تو خونه شنیده بشه آب رو آتیشه 

خدایی اینو راست میگی من وقتی قران بخونم خواب بد کمتر می بینم دیشب بدترین نوع خوابو دیدم دوباره

دو سه روزه قران نخوندم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

از بس هرروز این کشت و کشتارا رو میبینیم هممون خوابامون همین شده .منم دیشب اول خواب میدیدم ی گوسفند گنده میخواسته با شاخاش لهم کنه بعدم خواب ترور شدن و فرار و این چیزا 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم