2777
2789
عنوان

نشانه های اجابت دعا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11576 بازدید | 66 پست
ای خدا کاش پیشم بودید بغلتون میکردم و یک دنیا ازتون تشکر میکردم که آنقدر با دعاهای قشنگتون حالمو خوب ...

...و صبحت رو با یک دنیا حس ارامش شروع کنی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یه خواب خوب ببینی همین میشه معنی اجابت دعا 

من قبل از عید نوروز چند بار نماز حضرت رسول خوندم خواب خیلی خوب میدیم یا حتی مامانم هم خواب های تعبیر دار خوب میدید... اما هنوز تعبیر نشدن...

شاید یه خواب خوب ببینی همین میشه معنی اجابت دعا 

من نیت کرده بودم چله مو شروع کنم قبلش یه خواب خوبی دیدم

حالم خیلی خوب بود

روزای اول چله حال و هوام خوب بود... یه حالتی که خدایا شکرت که حاجتمو دادی... اما الان یه گناهی کردم... زیر دلم خالی شده... خدا منو ببخشه... نمیدونم چیکار کنم

یه حاجت محال  بود یه مریضی که اصلا نمیشناختم با ضریب هوشی ۳ و مرگ حتمی ولی وقتی براش چله گرفتم ...

میشه ازتون خواهش کنم برای مریض ما هم‌چله بگیرید؟ واقعا دیگه از همه نا امید شدیم تنها امیدمون به خداس

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

برای من خیلیییی از محالات ممکن شده،خدا یه جوری دنیا رو چرخونده و یه جوری همه چیزو چیده که شده ناممکن ...

عزیزم نمیدونم عزیزترینت کیه وبه چی قسمت بدم فقط بدون بابد ترین حال ممکن دارم تایپ میکنم اشک مجالم نمیده برام دعاکن جون عزیزترین فرد زندگیت از ته دلت دعا کن توروقران هروقت دلت شکست از ته دلت دعاکن دارم بیچاره میشم تورو چهارده معصوم باتموم عجزم التماست میکنم دعام کن دعاکن بلا رفع بشه دعاکن دعاکن جان فاطمه زهرا دعاکن دارم نفسای اخرمو میکشم دارم میبرم نفسم داره تموم میشه دعام کن

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین
2790
2778
2791
2779
2792