2821
2789
عنوان

روسی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 61 پست

کوووووووووووووووووووووووووووووووووووواوووااااووووووووووووووووووووووووووووووووووو

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل عمل

دماغو😂

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بز بزززز

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن🕊🌱🌿_                                                                                                                          _ ایجاد هرگونه مزاحمت پیگرد پس گردنی و سرایت هاری دارد!    
قبل

چ مظلومه

ببین کلا من خودمم بورم ولی افرادی دارای موی رنگی چش رنگی بور سفیدی زیاد دیگه مشکلاتشون به چشم نمی ای ...

اصلا درک نکردم حرفتو عزیزم 

اتفاقا ما طایفه بابام دختر سفید و بور رو خوشگل حساب نمیکنن چشم رنگی رو اصلا 

عاشق چشم ابرو مشکی و سبزه گندمی هستن 

رلم ک مدام میگه عاشق چشم ابرو مشکیت و موهای مشکیت شدم گاها لنز میزارم خیلیم خوشش میاد ولی میگه چشمای مشکیت یچیز دیگس 

اتفاقا چشم ابرو مشکیا ک گندمین یجور دیگه ای بانمک و جذابن مثل هانده 

هرچند خودم بشدت عاشق آیشواریام ک بنظرم زیباتر از اون تو دنیا نیس 

اما نمیشه کلی گفت هرکی ب طریقی خوشگله 

من بور دیدم عین شیربرنج بی نمک 

بستگی داره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز