2777
2789
عنوان

بیبی چک زدم منفی بود بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست
برای منم همین اتفاق افتاد من انداختم سطل آشغالی دیدم منفی بد چند ساعت رفتم دوباره آشغال بریزم دیدم م ...

نمیدونم کاشکی برای منم اینطور بشه 

۹ سال جلوگیری داشتیم 

همه میگن دیگه به این راحتی بچه دار نمیشین نگران اینم

الان ماه سومه اقداممه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همچین چیزی زده ولی برای من مثبت شد 😀  و درستم بود ، آزمایش خون بده راحت بشه خیالت

۴ روز مونده هنوز 

روز موعدم دوباره بیبی میزنم ببینم جوابش چیه بعد میرم آزمایش 

مبارکتون باشه عزیز دلم انشالله پاقدمش خیر باشه اجی زیر دلتم گرفته من احساس میکنم زیر دلم گرفته حالت تهوع دارم بعد غذا خوردن ای جوری میشم دو روزم از پریودیم گذشته داروخانه بهم گفت باید 10روز از پریدیت بگذره بعد بیبی بزن

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

منم اثری از پریودی نمیبینم بی بی میزنم منفیه حالا جهار روز به موعدم مونده زوده به نظرتون زدم این سومیه

قوباغه رو ببری رو تخته طلا هم باز میپره تو مرداب میدونی صحبته لیاقته!!!!!!
منم اثری از پریودی نمیبینم بی بی میزنم منفیه حالا جهار روز به موعدم مونده زوده به نظرتون زدم این سوم ...

بله‌زوده.ان شاءالله مثبت میشه.حدود یک هفته که از موعدتون گذشت بی بی چک بزنید

بله‌زوده.ان شاءالله مثبت میشه.حدود یک هفته که از موعدتون گذشت بی بی چک بزنید

انشالله خدا کنه مثبت باشه

قوباغه رو ببری رو تخته طلا هم باز میپره تو مرداب میدونی صحبته لیاقته!!!!!!

بچه ها بیبی چک مال دیروز بود 

دیشبم که دیدم رنگش واضح تر بود 

الان رفتم دیدم خیلی کمرنگتر شده🥺

رو عکس بزنید که واضح تر ببینید

مبارکتون باشه عزیز دلم انشالله پاقدمش خیر باشه اجی زیر دلتم گرفته من احساس میکنم زیر دلم گرفته حالت ...

من دلپیچه دارم 

کمر درد دارم خیلی 

سمت چپ تحمل کنم میگیره 

دیگه نمیدونم علائم پریودیه یا بارداری

من دلپیچه دارم  کمر درد دارم خیلی  سمت چپ تحمل کنم میگیره  دیگه نمیدونم علائم پریو ...

اره عزیزم منم سمت چپم میگیره قبل پریودی سینم درد میگرفت ولی حالا یه درد خیلی کم داره ولی زیر دلم میگره ول میکنه 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا