2777
2789

یه طلا فروش تو شهر ما خیلی حروم خورد.....سکته مغزی کرد دوتا از پسراش هم با موتور چپ کردن زندگیشون نابود شد

یه اقایی حق خواهراشو تو ار ث خورد ویه خوته400 متری تو مرکز شهر ساخت پاش تو خونه نرفته همش خرج مریضی سرطانش شد

و.......

مال حرام مثل اتیشه شاید دیر یا زود ولی اخرش شعله میکشه طرفو میسوزونه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه طلا فروش تو شهر ما خیلی حروم خورد.....سکته مغزی کرد دوتا از پسراش هم با موتور چپ کردن زندگیشون نا ...

منم قبول دارم

ولی بعضیا خیلی دیر تاوان میدن

ادم دوست داره سریعتر تاوان دادنشونو ببینه دلش خنک شه

منم قبول دارم ولی بعضیا خیلی دیر تاوان میدن ادم دوست داره سریعتر تاوان دادنشونو ببینه دلش خنک شه

بله ولی همه تاوان میدن از بیرون یه خانواده ای که حروم خوردن ومن میشناسمشون کسی فکر نمیکنه بدباشه زندگیشون ولی من از درون دیدم که زندگیشون ویرونست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یه طلا فروش تو شهر ما خیلی حروم خورد.....سکته مغزی کرد دوتا از پسراش هم با موتور چپ کردن زندگیشون نا ...

به خدا زندگی همین دنیای فیزیکی نیست نیروهایی هستند که طبق قوانین کار میکنن دنیا همش هم همین دنیایی که الان هستیم نیست هر کاری بکنیم یه جا به حودمون بر میگرده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره قران میگه فمن یعمل مثقال ذره خیرا یرا و من یعمل مثقال ذرة شرا یره به اندازه ذره ای نیکی و بدی کنید به خودتون برمیگرده

منم وقتی یکی کلاه سرم گذاشت تا چند سال همین فکر رو کردم اما الان دیدم که همه چیزش رو از دست داده اصل ...

واقن ؟ خداکنه حالا معلوم‌میشه ،من ک دلم خیلی شکست ک اینجوری ب ما ظلم کردن😔اینا نمیدونن اون دنیا و حسابیم هس ینی!

من دیدم هم اون جوریش که زده به خود اون که یا فلج شده در اثر سکته افتاده یه گوشه خونه یا دست کم یکی از بچه هاش بیماری یا اعتیاد ناجور که ذره ذره از بین رفتنشون رو به چشم دیده و هنوز هم می بینه! همینه که میگن مال حرام بخشی از گوشت و خون آدم میشه  دنبالش نباشید و نخورید که به فرزندانتون هم میرسه.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
من دیدم هم اون جوریش که زده به خود اون که یا فلج شده در اثر سکته افتاده یه گوشه خونه یا دست کم یکی ا ...

دقیقا

ولی بچه هاشون چه گناهی کردن که پدرمادرشون پولشون حرومه

دقیقا ولی بچه هاشون چه گناهی کردن که پدرمادرشون پولشون حرومه

نمیشه دقیق گفت  که این هم از همون مواردی باشه که بندگان خدا دعا می کنند با فرزندانشون آزمایش نشن ولی خب اگه بهتر پرورش پیدا کرده بودند  خب شاید اونها هم به راه کج نمی رفتند. اینجوری شاید بشه گفت تفاوت  میان این پدر و مادرها و  پدر و مادرهای پاکدستی که رو خودشون کار می کنند که میوه زندگیشون هم به درستی به بار بشینه.البته با شما موافقم که اگه خود فرزند هییییچ گناهی در این زمینه نداشته باشه درست نیست.

هر چی خدا بخواد همون میشه!