2777
2789
عنوان

قرص اریترومایسین در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 24 پست
عزیزممم باردار شدی؟؟؟ بستگی داره تو چ ماهی از حاملگی باشی

بله  باردارم تو ۲۳هفتگی استفاده کردم الان استرس گرفتم یجا خوندم نوشته بود تو حاملگی با احتیاط مصرف شود البته دکتر نوشته بود ولی خوب دست خودم نیست نگرانم

بله  باردارم تو ۲۳هفتگی استفاده کردم الان استرس گرفتم یجا خوندم نوشته بود تو حاملگی با احتیاط م ...

خب اگه پزشک تجویز کرده نگران نباش.عزیز با دوفاستون باردارشدی؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوفاستون و کابرگولین البته عکس رنگی هم انداختم

ببخشید شما قبل از اینکه باردار بشین لکه بینی قبل از پریودی داشتین؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
ببخشید شما قبل از اینکه باردار بشین لکه بینی قبل از پریودی داشتین؟؟

والا عزیزم دقت نکرده بودم آخه لکه بینی ام درحد یه رگه خونی تو ترشحات یا حداکثر چندقطره بود از وقتی برا بارداری اقدام کردم دقت میکردم به ترشحات میدیدم ،بعد من چون خیلی سال ال دی واورژانسی خورده بودم ضخامت رحمم هم کم شده بود دیگه برا بارداری اقدام کردم قرص گذاشتم کنار شاید بخاطر اون بوده لکه بینی ام یا شایدم از عوارض دوفاستون چون دکتر گفت تا بدن عادت کنه بهش بعضی ها لکه بینی پیدا میکنن تو بروشور دارو هم نوشته بود

والا عزیزم دقت نکرده بودم آخه لکه بینی ام درحد یه رگه خونی تو ترشحات یا حداکثر چندقطره بود از وقتی ب ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییتون

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین