2777
2789
عنوان

پسری که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 22 پست
اسیب دیده یا افسرده اس لطفا کنارش بمون حالشو با بودنت خوب کن 🥺

وای خدا بیوت😂😂😂

۲ ساله هرچی اینطوری کرده کنارش  موندم 

کلا فانتزیش اینه که یه روز ترکش می کنم و کنار یکی دیگه خوشبخت می شم 

۲ ساله می گم آقا من نمی رم من دوستت دارم

هربار بهم پیام می ده میگه من خوشبختیت آرزومه برو با یه پولدار ازدواج کن که همه چی برات فراهم کنه 

هرچی می گم نمی خوام قبول نمی کنه

چیکار کنم خسته شدم🥺😭

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟؟ بعضی ها هیچ اسیبی ندیدن و فاز غم دارن همینطوری الکی  البته بستگی به سنش داره این ش ...

۲۵ سالشه 

متولد ۷۶ عه 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چرا دیگه دیره؟

چون دلم گیر کرده 

تنهاش نمی ذارم

اگه برات مهمه تکیه گاهش بشو حرفای تو و امیدی که بهش میدی میتونه خوبش کنه کلا میتونی خوبش کنی حس میکن ...

کلا تو تصوراتش اینه که من یه روز ترکش می کنم با یکی دیگه ازدواج می کنم 

۲ساله هرچی می گم آقا من دوستت دارم من جایی نمی رم میگه نه اگه یه روز با یکی دیگه خوشبخت شی من حرفی ندارم برو با یکی که پولدار باشه 

وای خدا 

چیکار کنم....

۲۵ سالشه  متولد ۷۶ عه

خب ببین 

سنی نداره ممکنه برای سنش باشه 

ولی خیلی کم سنم نیست که بگیم فاز غم و اینا داره

میتونی راضیش کنی ببریش پیش مشاور؟؟

مثلا جوری که با مشاور تو ی کافه ای جایی قرار بزارین برین پیشش

کلا تو تصوراتش اینه که من یه روز ترکش می کنم با یکی دیگه ازدواج می کنم  ۲ساله هرچی می گم آقا م ...

میگم دیگه 

کلا بهش حرفای امیدوارانه بزن اون الان فک میکنه از کل دنیا تو براش موندی🙃

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
مگه مشاوره دکتری چیزیه  معمولا همچین اشخاصی بیشتر از اینکه خودشون خوب شن و تغییر کنن حال طرفشو ...

اینم درسته🥲ولی شاید نیاز به عادت کردن به یه ادم خوب و یاد گرفتن از اخلاقای خوب اون شخص داره

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه