2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 19 پست

من چها  ما عروسی کردم دو ماه بعد عروسی قرص ال دی خوردم ولی به شوهرم نگفتم الان فک میکنه من چهار ماهه اقدام ولی باردار نمیشم مادرشم از اینور همش دم گوشش میگه بچه دار بشین بهش گفته بره دکتر دارو بخوره به نظرتون دکتر برم بهم دارو میده یا میگه هنوز زوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیریکسال نگرانی نداره.بعدازاین تایم باید جدی پیگیربشید

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مگه زود پزه خواهر من تا یه سال هیچ دکتری دارو نمیده استرس نداشته باش پیج خانم دکترفلورا فامیلیش یادم رف اما bardarybyfloraفکر کنم پیجشو دنبال کن زود باردار میشی ان شاءالله

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

مگ عهد بوقه شب حجله اقدام میکردن😐

بجای پنهان کاری مستقیم ب شوهرت بگو بچه نمیخام

تا انگ نازاییم بت نزدن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خوب اگر بچه میخای بگو ال دی خوردی  و قطعش کن

این ماه دیگه نخوردم دکترم رفته بودم واسه عفونت گفتم میخوام باردار شم بهم گفت سه ماه جلوگیری کن قرص اسید فولیک بخور منم چون همسرم جلوگیری نمیکرد ال دی خوردم ولی ماه سوم گذاشتم کنار

قرص میخوری باردار نشی بعد میپرسی برم دکتر قرص میده یا میگه زوده ؟! وات د فاز  یه‌کلوم بگو اما ...

دکتر بهم گفت سه ماه جلوگیری کن اسید فولیک بخور به همسرم گفتم دکتر اینطوری گفته اهمیت نداد