2789
رضايت شغلي اصله كه داري👍🏻

کاملا درسته.من تو زندگیم عاشق دوتا کار بودم،درس خوندن و کشاورزی و طبیعت،هردوش رو انجام دادم و واقعا خوشحالم که به حرف های اطرافیانم گوش ندادم و موفق شدم.

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاملا درسته.من تو زندگیم عاشق دوتا کار بودم،درس خوندن و کشاورزی و طبیعت،هردوش رو انجام دادم و واقعا ...

خيلي حال دلت و دوست دارم افرين👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

عجب صبري خدا دارد
خيلي حال دلت و دوست دارم افرين👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

ممنون.شما دوست داشتید چه کاری انجام بدید؟

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
ممنون.شما دوست داشتید چه کاری انجام بدید؟

منم روانشناسي و مشاوره رو دوست دارم مخصوصا حيطه ي كودك اما هواپيمايي واقعا لذت بخش بود هم كارش هم سفراش

عجب صبري خدا دارد
منم روانشناسي و مشاوره رو دوست دارم مخصوصا حيطه ي كودك اما هواپيمايي واقعا لذت بخش بود هم كارش هم سف ...

یعنی تو هواپیما کار میکردید؟

نه تو اژانس هواپيمايي بودم ولي چون كارم خوب بود بعنوان ليدر  مسافرارو ميبردم

من به شدت از ارتفاع میترسم،خیلی دلو جرات دارید.

میتونم بپرسم درس چی خوندین و گلخونه مجوز میخاد و سرمایه ؟

سلام.مهندسی شیمی خوندم.از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید میتونید مجوز بگیرید

سلام، لیسانس نرم افزار دارم البته خیلی سال پیش خوندم الان تمایل دارم ارشد نرم افزار یا هوش مصنوعی رو بخونم ولی همه چی یادم رفته کتاب و جزوه هم هیچی نگه نداشتم. اگر اینجا کسی میخواد ارشد نرم افزار و یا هوش ادامه بده خوشحال میشم در مورد معرفی منابع کمکم کنه.