2777
2789
عنوان

خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم به نظرم پیام نور بخون که مجبور نشی بری کلاس و بچه و شوهرت رو تنها بذاری
به نظرم تو که هدفت کار کردن نیست یه رشته راحت تر انتخاب کن
مخصوصا اینکه انسانی بوده رشته ات
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند. شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید. بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید. کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
مثل اینکه قبلا هم تاپیک زدی. من جای تو بودم یه رشته انسانی تو پیام نور میخوندم. شاید تا دکترا هم ادامه میدادم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
این حرفا چیه؟...برو عزیزم...فقط به خاطر اینده دخترت برو....فردا بین دوستاش و همکلاسیاش حرفی برا گفتن داشته باشه...شکم شوهر و جاری و حرف بقیه رو بیخیال...

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

مثل اینکه قبلا هم تاپیک زدی. من جای تو بودم یه رشته انسانی تو پیام نور میخوندم. شاید تا دکترا هم ادامه میدادم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اگه نری همیشه احساس کمبود میکنی. پیام نور انسانی اصلا فشار نمیاره. میتونی سر کلاس هم نری. هزینشم کمه.
فراگیر شرکت کن. رشته هایی مثل علوم تربیتی، علوم اجتماعی، روانشناسی، تاریخ و ... خوبن.
شیوا جان خوب منو شناختی اصلا اعتماد به نفسم صفره .توو هر چیزی خیلی احساس کمبود میکنم.با اینکه از خیلی نظر ها هم خوبم. ولی نمیدونم چرا همیشه هحساس کمبود میکنم