2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین ۰/۴تا۵نرماله که واسه شما ۱/۱هست پس نرماله

نرمال بود اما من چون قبلاً تیرویید داشتم قرصشو خوردم این چن روزه یک هفته رو 

بد نیس ؟ دوباره ازمایش بدم

این هورمون محرک غده تیروئیده تی ۳ و تی ۴ خود هورمون های تیروئیدن معمولا اونا رو هم مینویسن از اون ...

ینی الان چیکار کنم ؟ قبلا ۴.۸ بود بم قرص داد می‌خوردم الان اینو دوباره بعد از سقط جای دیگ گرفتن 

چیکار کنم ؟ بخورم قرص رو باز یا ن؟

نرمال بود اما من چون قبلاً تیرویید داشتم قرصشو خوردم این چن روزه یک هفته رو  بد نیس ؟ دوباره ا ...

عزیزم اندازه قرص را دکتر باید تشخیص بده یادمه دکتر من میگفت با قرص باید حدود ۲ باشه مثلا شاید نیازه شما توی یک هفته مثلا نصفه قرص را کم کنی... حتما یه دکتر غدد برو

خدایا شکرت.
نرمال بود اما من چون قبلاً تیرویید داشتم قرصشو خوردم این چن روزه یک هفته رو  بد نیس ؟ دوباره ا ...

نه نرماله.قرص تیرویید یه هفته ای میاره پایین.ازمایش دادنی قبلش نباید میخوردی تاببینی نرماله یا نیاز به دارو داری.

عزیزم اندازه قرص را دکتر باید تشخیص بده یادمه دکتر من میگفت با قرص باید حدود ۲ باشه مثلا شاید نیازه ...

برا من ۴.۸ بود دکتر نصف قرص داد 

الان شد ۱.۱ تازه الان نیس این آزمایش برا یک هفته پیش هس ک جوابش امروز اومد 

من یک هفته بیشتر خوردم ☹️ میترسم

نه نرماله.قرص تیرویید یه هفته ای میاره پایین.ازمایش دادنی قبلش نباید میخوردی تاببینی نرماله یا نیاز ...

ببین ۴.۸ بودم حامله هم بودم تو بیمارستان بعد از سقط ازم خون گرفتن 

اینم شد جوابش 

اما من این یک هفته ای ک جوابش بیاد قرص رو خوردم 

نصفه صبح ها بود