2789
عنوان

خرید عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

و ببین دستش خالیه یا نه خسیسه مثلا بیرون میرین چجوری خرج میکنه چون بالاخره کسی ک میاد جلو باید حداقل پول رو داشته باشه

من شوهرم ک اومد خاستگاری خانوادش گفتن پسرمون هیچییییی نداره

حتی بستنی هم نمیتونه برات بخره ولی من قبول کردم چون دیدم خسیس نیس و اینکه پدرش مرد خوبیه و هواشو داره بعد عقد هم رفت کارگری پدرش

عزیز دلم اگه واقعا مشکل مالی داره ت درکش کن خیلی چیزا ازش نخا چیزایی ک واجبه رو بخر 

بزار یکم اوضاش خوب بشه کم کم ایشالا چیزایی ک میخایو میتونی بخری

والا الان طلا گرون شده خیلیارو میشناسم عقد کردن دو ساله نامزدن یدونه حلقه فوقش دوتا النگو  تونستن بخرن 

ب خاطر ی بلوز  یا طلا نخریدن  ب نظرم ارزش از هم پاشیدن خانواده رو نداره 

چه بد🥲 حالا یه چیزی به نظر خودت حوبی هاش میچربع به این ایرادش؟ اصلا دستش تنگه یا نه داره و نمیده

این ایرادش خیلی اذیت میشم نه خودش ک نداره خانوادشم نمیدن هیچی 

و ببین دستش خالیه یا نه خسیسه مثلا بیرون میرین چجوری خرج میکنه چون بالاخره کسی ک میاد جلو باید حداقل ...

منم نامزدم دستش خالیه ولی خسیس نیست ولی اصلا پدرش پشتش نیست تنهاس

این ایرادش خیلی اذیت میشم نه خودش ک نداره خانوادشم نمیدن هیچی 

خب پس...میفهمم مهمه خب فکر کن تو مجردی تامین بودی از لحاظ مالی بعد ‌‌‌...بعضیا شاید کنار بیان بگن عاشق طرفیم و باهم میسازیم کار میکنیم و...ولی بچه ها راست میگن خیلی حدی بشین راجع به این قضیه باهاش حرفربزن باخانواده تم مشورت کن اخر سر تصمیم بگیر که بعدش پشسمون نشی

منم دوستم تقریبا فکر کنم خانواده ی همسرش پشتش نبودن ولی خب الان زندگی میکنن باهم از خرجاشون کم کردن‌‌...باز به تصمیم خودت بستگی داره همه چی رو بسنج

خواهرانه بهت بگم تو این دوره پول خیلی مهمه یا حداقل ی اشنا ک ی کار خوب بهش بده با چشم باز تصمیم بگیر اگه دوسش داری ک بحث جداس‌ ولی اگ داری درموردش فک میکنی کنسلش کن

چقد حرف زدم😂🫠

خب پس...میفهمم مهمه خب فکر کن تو مجردی تامین بودی از لحاظ مالی بعد ‌‌‌...بعضیا شاید کنار بیان بگن عا ...

از همین میترسم میشه عقده برام حالا یکی هست از مجردی اینطوری بوده و براشم مهم نیست میسازه کیفم میکنه من اگه بخوام بسازم میشم عقده ای چون یهو از کسی که هرچی خواسته خریده میشه یکی که هیچی نمیتونه بخره

خواهرانه بهت بگم تو این دوره پول خیلی مهمه یا حداقل ی اشنا ک ی کار خوب بهش بده با چشم باز تصمیم بگیر ...

خب کارمنده حقوقش کارمندی هست مثلا با حقوقش میتونه لباس چیزای ارزون بخره یا لوازم ارایشی ولی طلا نمیتونه بخره