پریسانم مدیر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 18 پست سلام .دوستان میشه نی نی یار رو واسم تک کنین میخوام برم حیف کاربریم .احساس میکنم دیگه خیلی از جزئیات زندگیم گفتم ..کاش میشد میتونستیم بعضی تاپیکامونو حذف کنیم کاش همه چی درست بشه 1401/09/02 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 این شانس گند من خواهرشوهر و جاری اینجان یه کم بخونن میفهمن منم بزارحذف تاپیک یابگومابرات گزارش میزنیم من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 این تاپیک حذف توش نوشته ساعتو نرو کاربریت حیفه https://www.ninisite.com/profile/forum/topic ... باشه دستت درد نکنه ..این کاربریه سومم هست یه کاربری مال ۹۳بود خودم خوتستم ببندن واسم کاش همه چی درست بشه
خانوم_پرستار_ عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 1382 باشه دستت درد نکنه ..این کاربریه سومم هست یه کاربری مال ۹۳بود خودم خوتستم ببندن واسم الان دیگه نرو از سال ۹۷ داریش حیفه🙁 بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5955 الان دیگه نرو از سال ۹۷ داریش حیفه🙁 باشه 😃 کاش همه چی درست بشه