2777
2789
عنوان

وای حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 26 پست

بعد مامانم شوکه میشه چیزی نمیگه بعد معذرت میخوام اومده گفته تو گوه خوردی گل کاشتی تو حیاط تون مگه من هر کاری کردم توهم باید بکنی

*والا مامانم عاشق گل و گیاه هست نزدیک ۱۰ ساله گل ها رو داره 

خلاصه عمه هام هم همین جور فقط نگاه میکنن اگه مامانم همچین حرفی زده بود کشته بودنش

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
۷ باره سوره کوثر بخون وقتی نزدیکشون هستی جوریکه متوجه نشند به سمتشون فوت کن .ان شاءالله خدا زبونشون ...

باشه مرسی امتحانش میکنم ممنون بابت راهنماییت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر عمه هاتو جر بده کسی به مامان من چپ بگه جرش میدم بخدا نزار کسی بی احترامی کنه به مادرت چه برسه ب ...

جرئت ای کارا ندارم من ی بار زن عمون اون یکی گفت فرنی بچم رو برام از تو یخچال بیار رفتم در یخچال باز کنم عمم میخواست منو بخوره

بعد مامانم شوکه میشه چیزی نمیگه بعد معذرت میخوام اومده گفته تو گوه خوردی گل کاشتی تو حیاط تون مگه من ...

بعد ما تو حیاط مکن چاه داریم چاه ماله بابامه بعد ی لوله ی غیر قانونی هم روشه

جرئت ای کارا ندارم من ی بار زن عمون اون یکی گفت فرنی بچم رو برام از تو یخچال بیار رفتم در یخچال باز ...

یه بار دل و جرعت داشته باشی دیگه جرعت نمیکنن از این کارا بکنن واقعا بیشعورن که دارن همچین کاری میکنن

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
بعد ما تو حیاط مکن چاه داریم چاه ماله بابامه بعد ی لوله ی غیر قانونی هم روشه

وقت هایی که ما نبودیم عمه خیر نکردم یواشکی با آب ما برق ما بعد درخت های  به یکی از حیاط عموم اینا آب میدادش

وقت هایی که ما نبودیم عمه خیر نکردم یواشکی با آب ما برق ما بعد درخت های  به یکی از حیاط عموم ای ...

بعد اون یکی زن عموم زورش اومده که به حیاط اونا اب نرفته