2777
2789
برا زن مجرد عاليه  برا زن متاهلم خوبه چون شوهرشم ي پولي بهش ميدع برا زن متاهل ك شوهرش توقع دا ...

البته برادختر مجرد خوبه   ولی برازن مجرد خوب نیس  چون زن مجرد تنها زندگی کنه باید خرج یه خونه رو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر امضات قشنگ

مرسی عزیزم🤍🥲

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چندنفر 8تومن؟

برای آقا یا خانواده کمه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
مرسی عزیزم🤍🥲

عزیزم توامضات لینک گفتینوگذاشتی ...ولی میگه صفحه ای پیدانشد...بعدمن لینک یکی دوتاازدوستاموبازمیکردم امکان ارسال پیام ازطرف من نبودچرااینجوری میشدبنظرت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بستگی ب محل زندگیت داره و اینکه اجاره نشینی یا نه ما تو ی شهرستان کوچیکیم و خونه داریم و 8تومن برامو ...

درسته. مخصوصا شهرای بزرگ اگه ماشینم نداشته باشی باید  کلی پول تاکسی... بدی.

حالا شهر ما کرایه ماشین ازین شهر تا اونسر شهر ۵هزاره...  کلا میتون پیاده هم بری اینورو اونور زود ب مقصد میرسی..

ولمون کن 

عزیزم توامضات لینک گفتینوگذاشتی ...ولی میگه صفحه ای پیدانشد...بعدمن لینک یکی دوتاازدوستاموبازمیکردم ...

احتمالا اشتباه کپی میکنی

الان این جوری هم نمیتونی بازش کنی؟ http://goftino.com/c/BVamgS

من که هیجی ولی اگه باز میشده و نمیتونی پیام بدی شاید بلاک کردن 

وی پی. ان هم حتما خاموش باشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

احتمالا اشتباه کپی میکنی الان این جوری هم نمیتونی بازش کنی؟ http://goftino.com/c/BVamgS من که هی ...

الان بازشد..ببین صفحش بالامیادولی گزینه ارسال نداره..مثلامیتونم چیزی بنویسم ولی گزینه ای نداره که بزنم ارسال بشه،الان لینک توروهم بازکردم همینطوربود...ببین نه بلاک که نبودم ..وی پی ان من خاموش باشه؟آیا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
الان بازشد..ببین صفحش بالامیادولی گزینه ارسال نداره..مثلامیتونم چیزی بنویسم ولی گزینه ای نداره که بز ...

وقتی شروع به نوشتن کنی گزینش میاد اون بغل 

نمیاد برات؟؟

وقتی شروع به نوشتن کنی گزینش میاد اون بغل  نمیاد برات؟؟

نه متاسفانه نمیاد..ازدوستایی که اینجاواردلینکت شدن هیچکدوم این مشکلونداشتن؟

نه متاسفانه نمیاد..ازدوستایی که اینجاواردلینکت شدن هیچکدوم این مشکلونداشتن؟

نه🙁 مرورگرت رو عوض کن