ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 عنوان امام رضا 315 بازدید | 20 پست خانوما تا حالا از امام رضا حاجت گرفتین؟ چه نمازی خوندین یا چه نذری کردین که جواب فوری گرفتین 1401/09/01 | 20:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 هیچی فقط صداش زدم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خانمm82 عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 4706 صداش زدم نذر پول کردم ببرم حرمش یادش بخیر😍ولیییی الاااان منتظرم حاجت دیگه م رو بگیرم هعی خدایا افسرده م نکن
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4348 سلام بله اونم نه یکبار بلکه چندین بار امام رضام منو از ی شرایط بد نجات داد عاشقشم همیشه جوابمو داده فقط ب جوادش قسمش دادم امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12345 منخیلی حاجت گرفتم خیلیفقط بهش گفتمهمین و بس تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5069 همین یه ساعت پیش داشتم بهش گلگی میکردم که تا حالا هر چی صدات زدم بی جوابم گذاشتی
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4348 همین یه ساعت پیش داشتم بهش گلگی میکردم که تا حالا هر چی صدات زدم بی جوابم گذاشتی امیدتون رو از دست ندین منم دعاتون میکنم انشالله جوابتون رو میده شک نکنید امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5069 امیدتون رو از دست ندین منم دعاتون میکنم انشالله جوابتون رو میده شک نکنید ممنون عزیزم
هنگامه50 عضویت: 1393/01/30 تعداد پست: 1760 نماز امام جواد رو خوندم البته هر بار بهشون توسل کردم به نوعی جواب گرفتم الانم خیلی دلم میخواد بریم زیارتشون انشاالله جور میکنن خودشون
zillow عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 1702 اره یکی از آشناهای ما یک حاجت خیلی مهم وبزرگی هم از امام رضا خواسته و تقریبا مثل معجزه هم بود اتفاق افتاد هیچ کار خاصی هم نکرده فقط رفته روبه روی حرمش از امام رضا گله کرده
ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 صداش زدم نذر پول کردم ببرم حرمش یادش بخیر😍 ولیییی الاااان منتظرم حاجت دیگه م رو بگیرم هعی خدایا اف ... چجوری نذر پول کردی گلم ک حاجت گرفتیانشالله حاجتتون و میگیرین❤
ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 سلام بله اونم نه یکبار بلکه چندین بار امام رضام منو از ی شرایط بد نجات داد عاشقشم همیشه جوابمو داده ... https://www.instagram.com/tv/CcspuDxOGGk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=عزیــزم خوش به سعادتت🥲
ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 من خیلی حاجت گرفتم خیلی فقط بهش گفتم همین و بس چیزی نذر نکردی عزیزم؟
ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 نماز امام جواد رو خوندم البته هر بار بهشون توسل کردم به نوعی جواب گرفتم الانم خیلی دلم ... انشالله قسمتتون میشه دوبارهچجوریه نماز امام جواد؟
ellla_hmm مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 90 اره یکی از آشناهای ما یک حاجت خیلی مهم وبزرگی هم از امام رضا خواسته و تقریبا مثل معجزه هم بود اتفاق ... خوش به سعادتشون🥲