2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 3468 بازدید | 60 پست

ما قبل و بعد زایمانم از کاندوم استفاده میکردیم

خیلی مطمینه، استفادش برای ما راحته 

دوتا پزشکم گفتن بهترین روشه

یکی از دوستانم بعد زایمان جلوگیریش طبیعی بود که بارداری ناخواسته داشت البته براش نموند و سقط شد یه ماه بعد سقط آی یودی گذاشت و الان ۴ ساله داره

زن بابای خودم دو بار ناخواسته باردار شد بعدبارداری سوم دیگه آی یودی گداشت الان ۱۰ ساله داره راصیه

من ۲ سال امپول میزنم 

من بهم نساخت آمپول .خون ریزی کردم...قرص میخورم..داغون شدم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=260299273]بعداینک جلوگیری رو قطع کردی سریعی باردار شدین[/QUOبله من قبل بارداریمم طبیعی جلوگیری داشتیم و بعد اقدام همون ماه اول باردار شدم الانم ک ۵ساله طبیعیه ولی خب فعلا قصد بارداری ندارم

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....

من پسرم ۱۶ ماهشه با جلوگیری طبیعی ناخواسته باردار شدم و الان دیگه سومی رو دیگه از بیخ نمیخوام نمیدونم بعدش قراره چیکار کنیم قرص و امپول میگن عوارض داره دستگاه هم هی باید بری معاینه من از معاینه متنفرم می مونه کاند که ببینم با اون میشه یا نه موندم دیگه واقعا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ما ده ساله ترکیبی طبیعی و کاندوم تا حالا که موفقیت آمیز بوده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
خانما آیودی دارین دیگه جلوگیری نمیکنین .؟ من ۴ ماهه گذاشتم ولی بازم میترسم طبیعی جلوگیری داریم  ...

یه درصد احتمال بارداری داره اگه دستگاه تکون بخوره وگرنه مطمئن هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
قبل و بعد زایمانم طبیعی جلوگیری داریم ،۸ ماه قبل از بارداریم و بعد بارداری ۵ساله

خداروشکر 

البته جلوگیری طبیعی اصلا از نظر علمی جزو جلوگیری ها محسوب نمیشه

بعصیا مثل شما و همسرتون در انجامش موفق هستن 

ولی خب برای بیشترِ افراد ریسکه

من خیلی دیدم که بعد زایمان به همین روش طبیعی بارداری ناخواسته داشتن