2777
2789
اگ از سپاه بیارن معمولا من اونا رو میشناسم 🤣 ولی خدا کنه همه به هدفاشون برسن 

😂😂خوب میشه پس 

اره واقعا انشالله که همه برسن ..من که دیگه از سرکوفت شنیدن خسته شدم 🤦‍♀️

انشالله که نکن ولی گفتن سخت گیریش خیلی زیاده از سپاه هم میارن مراقب برا سر جلسه

عززیزم بنظرتون زمان کم نیس برای خوندن؟ تا دی میرسیم همه رو بخونیم؟ یا برای خرداد ثبت نام کنیم 

آخه من چند سال فاصله گرفتم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عززیزم بنظرتون زمان کم نیس برای خوندن؟ تا دی میرسیم همه رو بخونیم؟ یا برای خرداد ثبت نام کنیم 

من برا خودم نظرم اینه دی فقط عمومی ها امتحان بدم

ولی خرداد چون برا کنکورم خوندم ان شالله تخصصی ها بدم 

من برا خودم نظرم اینه دی فقط عمومی ها امتحان بدم ولی خرداد چون برا کنکورم خوندم ان شالله تخصصی ها ب ...

عالیه👌

میشه در دو نوبت امتحان داد؟

کلاس هم باید بریم یا خودمون میتونیم بخونیم و برسیم به بچه ها 

من درسم خوب بود تقریبا معدل کل ۱۷ بودم اما چون چند سال فاصله افتاده استرس دارم 

عززیزم بنظرتون زمان کم نیس برای خوندن؟ تا دی میرسیم همه رو بخونیم؟ یا برای خرداد ثبت نام کنیم  ...

عزیزم میتونی درسا رو نصف کنی چند تاشونو الان بدی چند تا هم خرداد ..چون باید واقعا نمره ها خوبی گرفت و نمیشه سرسری امتحان داد ..من خودم با اینکه پایه ام نسبتا خوبه باز نصف کردم

کل کتابای دوازدهم منظورمه

۸ تان فک کنم بعد من ریاضی دو نخوندم اونم میخواد ترمیم بدم؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
عزیزم میتونی درسا رو نصف کنی چند تاشونو الان بدی چند تا هم خرداد ..چون باید واقعا نمره ها خوبی گرفت ...

عالی گفتید 

همین کار میکنم اگه بشه 

منم بچه درس خون بودم اما خیلی فاصله افتاد🥺

لیسانس بهداشت عمومی گرفتم و الان دوباره می‌خوام ....