2777
2789
عنوان

دیگه به هیچی اعتقاد ندارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا تا حالا هر کیو فرستاده من عذاب کشیدم نمیدونم چرا یه درستش نباید باشه

پس چطور ما عذاب نمی کشیم 😐

من اهل عشق و عاشقی نیستم و حوصله دوست پسرم ندارم 

از این بابت راحتم گذاشتم خدا ی خوبش رو بفرسته 

خدا واسه شما چجور می فرسته عزیزم؟!

شما چله ی ایت الله حق شناس بگیر و ب امام زمان خیلی متوسل شو

به امام زمان متوسل شدم کلی هم صلوات براش فرستادم  ایشالا ک سلامت باشن اما مورد توجه ایشون نبودم…

پس چطور ما عذاب نمی کشیم 😐 من اهل عشق و عاشقی نیستم و حوصله دوست پسرم ندارم  از این بابت راح ...

خب عزیزم خودت میگی نیستم من ادم احساساتی هستم قصدمم وارد هر رابطه ایی شدم ازدواج بوده اما طرف بعد مدتی سرد شده یا کلا نشده یا ول کرده رفته…

خب عزیزم خودت میگی نیستم من ادم احساساتی هستم قصدمم وارد هر رابطه ایی شدم ازدواج بوده اما طرف بعد مد ...

بله رابطه های اینجوری تهش همینه شاید شما برای ازدواج وارد رابطه میشی اما طرف برای سرگرمی نه ازدواج 

خوب باید درپیش گاه حضرت مسیح به گناهات اعتراف کنی و اعتراف کنی بعد دعا عیسی مسیح رو بخونی بعد بگی دی ...

کلیسا ک رفتی سلام منو ب عیسی مسیح و مریم برسون و منو دعا کن

دعاهاتو به عیسی مسیح بگو 

من هم تجربه کردم. بچه بودم یه مشکلی داشتم از عیسی مسیح کمک خواستند فامیل ها. مشکلم این بود که تو سنی بودم که همه بچه ها حرف میزدن و راه میرفتن. ولی من نه حرف میزدم نه راه میرفتم. بعدش منم تونستم حرف بزنم و راه برم. نمیدونم چرا هرچی از امام ها و پیامبر خودمون میخواستن خوب نمیشدم. عیسی مسیح خیلی مهربونه. 

ولی تو این سایت انگار باهاش دشمن اند. با عیسی مسیح دشمن اند. هرکسی در موردش تاپیک بزنه یا در مورد یه رهبر مسیحی تاپیک بزنه این قدر گزارش میزنن تا تاپیکش بترکه. واسه من چندبار همین جوری شد. انگار فقط باید در مورد اسلام تاپیک زد. 

به نظرم ما هم باید تاپیک های مذهبی اسلامی رو گزارش بزنیم تا بترکند و این مذهبی ها بفهمند قرار نیست فقط در مورد اسلام حرف بزنیم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من هم تجربه کردم. بچه بودم یه مشکلی داشتم از عیسی مسیح کمک خواستند فامیل ها. مشکلم این بود که تو سنی ...

اره راس میگی ولی این سایت مال دین این ایناست  کاری نمیشه کرد دیگه باید راه بیایی باهاشون 

اره راس میگی ولی این سایت مال دین این ایناست  کاری نمیشه کرد دیگه باید راه بیایی باهاشون

حداقل بهشون بفهمونیم مام گزارش زدن بلدیم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏