2777
2789

هرچقدر برای پسرا دست نیافتنی باشی بیشتر دنبالتن 

ابراز علاقه که میکنی شاید اون اول واکنش‌ خوبی نشون بده ، ولی سریع میزاره میره 

پسره مثل دخترا نیستن که ابراز علاقه روشون تاثیر خاصی بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرارو ایسگاه میکردم زنگ میزدم ابراز علاقه میکردم میکشوندمشون سر قرار 🤣 

همه پسرا شبی هم نیستن 

کراشم خیلی مغرور بود بلاکم کرد 

یه پسره فش داد قطع کرد

یکی خیلی محترم بود 

یکی خیلی بامزه بود 

..... 

انسانیت...🖤:)'
باهاش بد برخورد کرد؟

نه تو چت بهش گفت ولی خب دوستم ناراحت شد چون خیلی بهش علاقه داشت 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
چجوری گفتی عزیزم😍

همکلاسی بودیم خیلی ازش خوشم میومد

دو سال بعدش مجازی و با اکانت فیک بهش گفتم و بعد کلی کش و واکش بهش گفتم کی ام

بعد دوست شدیم و در نهایت خواستگاری و اینا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حتما ابراز علاقه کنید .والا ما پسرا رومون نمیشه .بیشوخی میگم بخوایم چیزی بگم حس مزاحم بهم دست میده& ...

من با یکی دوست بودم پسر خوبی بود. یه شب گریه میکردم تو پیام بهش گفتم که دوستش دارم.

بخدا کلا ورق برگشت😐 رفتارش عوض شد بعد کات کرد😐

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
خودم نه ولی یکی از دوستام این کارو کرد طرف گفت با کسیم دوستم خیلی ناراحت و پشیمون شد 

ببین واسه دخترا این ک نه بشنون خیلی گرون تموم میشه. باید اگه پیشنهاد میدی قبلش بپذیری شاید نه بشنوی

هرچقدر برای پسرا دست نیافتنی باشی بیشتر دنبالتن  ابراز علاقه که میکنی شاید اون اول واکنش‌ خوبی ...

قبول دارم 

چه پسر چ دختر دنبال چیز های میرن که سخت به دست میاد چون همه ما انسان ها کنجکاویم و عاشق کشف کردنبم 

انسانیت...🖤:)'
عزیزم😍 مستقیما بهش گفتی چه جالب

خب ما خیلیییی جور بودیم یعنی دائم خونه ما رفت و اومد داشت چون رفیق داداشمم بود البته بماند که چه جنگ جهانی سر ازدواجم باهاش توی خونه راه افتاد الان داداشم دیگه دید سابق و بهش نداره میگه هرزس😑

نازنینم💜