2777
2789
منم فقد خانواده خودمونیم وداماد همین.ولی پیرهن گرفتم

آخه تو خونه پیرهن یکم  بد میشه و اینکه دامادم مذهبیه گف اینجوری دوس داره پیرهن برا جشن عقدم میخا بخرم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تو خونه پیرهن یکم  بد میشه و اینکه دامادم مذهبیه گف اینجوری دوس داره پیرهن برا جشن عقدم میخ ...

مبارکت باشه عزیزم قشنگه اگه خودت راضی اقای دامادم راضیه پس دیگه حرفی نیس.خوشبخت بشین الهی

آخه رسمیه مراسم و داماد مذهبیه جشنم نیس بچه ها فقط خانوادگی 

درسته عزیزم ولی آخه این مدلش اصلا برا مجالس این تیپی مناسب نیست

درسته مدلش رسمیه و مجلس شما هم رسمیه ولی باز سنخیتی باهم ندارن

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
درسته عزیزم ولی آخه این مدلش اصلا برا مجالس این تیپی مناسب نیست درسته مدلش رسمیه و مجلس شما هم رسمی ...

برای من سفیده سادتر از اینه یکم آخه کت های مجلسیم خیلی بود پوشیدم همرو گف کوتاهه🥲

برای من سفیده سادتر از اینه یکم آخه کت های مجلسیم خیلی بود پوشیدم همرو گف کوتاهه🥲

چی بگم والا،آخه وقتی فقط خانواده ها هستین دیگه انقد حساسیت نداره که عزیزم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
خب دامادمون پسر عموش یکیشون و دوتا عموهاشم

خب بعد شما میتونی بی‌حجاب باشی؟

اگه انقدر مومنه که باید حجاب داشته باشی و مدل خاصی واسه مو نمیشه انجام داد.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خب بعد شما میتونی بی‌حجاب باشی؟ اگه انقدر مومنه که باید حجاب داشته باشی و مدل خاصی واسه مو نمیشه ان ...

ن دیگ اونقدم نیس بد دلو اینا نیس فقط چون رنگ سفید بود گف کمی بلندتر ب موهام کاری نداره بله من چادریم ولی حجاب. نمیگیرم

ن دیگ اونقدم نیس بد دلو اینا نیس فقط چون رنگ سفید بود گف کمی بلندتر ب موهام کاری نداره بله من چادریم ...

چه جالب. فکر نمیکردم چادری باشین ولی بی‌حجاب.

اگه موهات بلنده، دم اسبی بالا، ساده ساده.

مبارک باشه خوشبخت باشین

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

چه جالب. فکر نمیکردم چادری باشین ولی بی‌حجاب. اگه موهات بلنده، دم اسبی بالا، ساده ساده. مبارک باشه ...

چادری بیرون هستم عزیزم بخاطر شغلش ولی تو خونه کاری نداره  بعدم خب نمیشه ک تو مراسم حجاب گرف فدات عزیزم

چادری بیرون هستم عزیزم بخاطر شغلش ولی تو خونه کاری نداره  بعدم خب نمیشه ک تو مراسم حجاب گرف فدا ...

خب هرکس یه مدله، ولی آخه من محجبه های اطرافم رو که دیدم واسشون بیرون و خونه فرقی نداره همیشه حجاب دارن، ندیدم تا حالا چادری که بی‌حجاب هم باشه‌.

به هرحال با این مدل لباس موی ساده قشنگتره به نظر من

خب هرکس یه مدله، ولی آخه من محجبه های اطرافم رو که دیدم واسشون بیرون و خونه فرقی نداره همیشه حجاب دا ...

بی حجاب نیستم عزیزم خخخ آخه مراسم نامزدیه نامزدمم موهامو دوس داره گف لخت کن بریز پشتت