2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی لحظه بیاین🤦🏻‍♀️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ازدواج زیر بیست سال اشتباه برای چی میخای از الان وارد دنیای متاهلی که پر مسئولیته بشی؟الان سنی هستی که باید نوجوانی رو بگذرونی و فقط ب درست فکر کنی ازدواج کنی خیلی ام زود بچه دار میشی و زود خسته میشی از همه چیز و نمیتونی وظیفه همسری و مادریتو انجام بدی 

۲۰ ساله چی میفهمه از زندگی به نظرت 😐😐 چرا خودتونو با این تفکرات بدبخت میکنید 

ساخی راهم اخ!عجب

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بنظرم اصلن اردواج دحتر16ساله وپسر20ساله تگران کننده هی ولی استثناع هم وجودداردمتاسفم بخاطراینکه توسن کم چی به سرت اومده تنهازندگی میکنی اگه پسرخوبیه میسناسیش زودترازدواج کن چون کلی خطردرکمینته 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

منم با دوستان موافقم .مرد بیست ساله هیچی نمیفهمه از زندگی. من شوهرم بیست و سه بود.ببین ینی حذب باد کامل بود هر کی هرچی میگفت این به همون طرف میچرخید.اصلا قدرت تصمیم گیری نداشت

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
۱۶ سالگی مستقل شدی؟چجوری؟

من با خانوادم ب مشکل خوردم و چند وقتی بعد از اون پیش دوستم زندگی میکردم چون اون سنش از من بیشتره اسمش مریمه و اونم چون بزرگ بود مستقل بود برا همین یکم پیش اون بودم و بعد بابام بم یکم پول داده بود چون میدونست قصدم رفتنه 😑و با اون یکم پول تونستم ی خونه کوچیک اجاره کنم و درسمم ادامه دادم و سرکار ام رفتم و اوکی شدم مشکلم باخانواده در حدی بود ک دیگه نمیتونستم ببینمشون ازشون متنفردبودم🤦🏻‍♀️😂 

از کجا معلوم این دوستی انقدر موندگار بشه و منجر به ازدواج؟ضمن اینکه سن آقا پسر خیلی کمه و اصلا گزینه ...

ازش شناخت دارم آدم با معرفتیه با اینکه سنش کمه و شرایط منم درک میکنه