لطفا بخونید و کمکم کنید سلام خانوما ما برج ۴ یه مغازه زدیم که هزینه رهن اون رو پدرشوهرم داد که یه کاری کرده باشه برای پسرش و شغلی راه انداخته باشه بعد خواهر شوهرم قرار شد بیاد پیش ما تو مغازه و جنسای خودش رو بفروشه بعد من دیگ کم میرم مغازه و اون هر ازگاهی جنس های ماهم میفروشه و ب حسابمون واریز میکنه و اینکه بعد اینکه خواهر شوهرم اومده شوهرم دیگ اصلا مغازه نمیاد و دلش رو خوش کرده به اون که مغازه رو باز میکنه و میبنده و براش میفروشه ...من دوست داشتم شوهرم و خودم بریم و سرگرم بشیم و کار کنیم بعد من هفته قبل رفتم دیدم یکی از جنسا نیست گفتم لابد گم شده و به شوهرم گفتم بعد خواهر شوهرم از اون روز ناراحته و جواب گوشی من رو نمیده و جنس هم پیدا شد حالا از اون روز به شوهرم میگ که چیا فروخته از طرفی هم شوهرم از فاکتور و اینا بی خبره و همه حساب کتابا دست منه حالا بگید من چیکار کنم؟به خواهر شوهرم بگم از مغازه بره ؟ یا برم جنسای خودمون رو بیارم و بیخیال مغازه بشم ؟ شوهرم دلش براش میسوزه و میگ بمونه و من میرم یعنی خواهرشوهرم و شوهرم با هم کار کنن از طرفی هم من دوست ندارم شوهرم با کسی که بهم بی احترامی کرده کار کنه؟ بگید چیکار کنم خودم برم و اصلا باهاش حرف نزنم ؟