2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ زندگی الکیه خب بحث واسه همس پیش میاد دیگ اینکه تو بری خونه خودتون اونم بره ک نشد خیلی بچگانس مثه دو تا دختر بچه ک قهر میکنن این خیلی بده باید رفعش کنید

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اه خب ولی نمیخام هنوز بعد سه ماه عقد  جدا بشم  میخام ی فرصت بدم ب همدیگه

عزیزم میدونم چون ازدواج دومه و داره تموم میشه اذیتی ولی تا کی میخوای الکی فقط برای حرف مردم کشش بدی؟؟؟ 

یک سال دو سال پنج سال؟؟؟؟ 

قبل عقد مشکلی نداشتید باهم؟ 

رفتیم خونه دیدیم گفتم تاریکه هی بهونه اوردم این چند وقته ام خیلی بحث داشتیم صبرش سر اومد دعوا شد&nbs ...

خب عزیزم ببخشید رک میگم شما با یه بار سابقه نمیدونی با مرد چجور باشی ب پر و پاش نپیچی هی بهونه نیاری و چ دلیل مسخره ای واقعا  ی بحث سادههه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
الان من نمیبنمش تا باهاش حرف بزنم خانوادشم میگن نیا  ببنش

نیا ببینش ینی چی 

ی ذره غدی شما هم احساس میکنم پیامش بده زنگش بزن  بگو موضوع منو توعه نه کس دیگه ای

عزیزم میدونم چون ازدواج دومه و داره تموم میشه اذیتی ولی تا کی میخوای الکی فقط برای حرف مردم کشش بدی؟ ...

اخه ایشون مشخصه غده و سخت گیر زندگی اینطوری پیش نمیره

دیگه التماس نکن .به پدرت بگو زنگ بزنه به بزرگترش و تعیین تکلیف کنن اگر اونا گفتن طلاق پدرتون هم بگن باشه شما برید درخواست طلاق بدید.همین در همین حد.خاهش میکنم اصلا دیگه التماسشون نکن و خودترو کوچیک نکن