2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا انقد جدبدا میاد ک دیگه فرصت براما پیش نمیاد بعدک اصلا دلم میخواد یمدت نبینمش نمیزاره

برو تو بروی بار قبل اینکه اون بیادتو برو انقدم دورش بگردو حرف بزن و اینا بزارقشنگ خالی شه سن بالا ها مخصوصا ک تنهاهم باشن خیلی حرف تو دلشون میمونه و اذیت میشن 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
میدونی من کلا خیلی اهل حرف نیستم‌اونم‌میبینه کم‌حرفم‌ول کن نیس

بزارحرف بزنه توام حرف نزدی هرچند دقیقه تایید کن حرفاشو بعد کم کم ک باهاش اوکی شدی یجوری بهش بفهمون ک بعضی وقتام نیاز داری براخودت باشی 

من چی بگم که دو تا کوچه فاصله داریم مادرشوهرم هفته ای دو بار شام میاد شب هم می خوابه یعنی دیونه شدم دو تا بچه کوچیک دارم اینا هم ول کن نیستن من دو ماه یکبار می رم ولی اونا دهن منو سرویس کردن با این اومدنشون

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
میشه به من یاد بدی چطوری بی محلی کنم که شر نشه به پسرش بگه پسرش بیفته به جونم

ببین عزیزم البته این به مادرشوهرتم بستگی داره مادرشوهر من نمیگه مگر اینکه بی احترامی کنم

مادرشوهرت به شوهرت میگه اگه کاری کنی در کل چطوریه؟؟ 

حقیقتش همش کارا و حرافای گذشته میاد جلو چشمم ازش متنفرم‌قلبا ای خدااا

گذشته هارو همیشه خاکشون کن امروز و اینده مهمه اگ یکی تصمیم گرفته درست شه لازم نیس اگر گذشتش خیلی بد نیس به یاد بیاری 

ببین عزیزم البته این به مادرشوهرتم بستگی داره مادرشوهر من نمیگه مگر اینکه بی احترامی کنم مادرشوهرت ...

مادرشوهرم کار نکرده هم دروغ می‌بنده به آدم چه برسه بخام بگم شوهرمم بشدت بچه ننه شده تا حالا شوهرت تو‌خونه ازت فیلم بگیره بفرسته برا مادرش صداتو بفرسته یا باهم هماهنگ کنن شکنجه روحی روانی بدن که تو توی عصبانیت یه چیزی بگی به ضرر خودت اینطوری عوضیه دیگه تا تهش برو با این آدم چطوری بی محلی کنم بگم دلم نمیخاد ریختتو ببینم 

وای برا چی ده میخوابه..اونم‌تنهاس؟؟

نه تنها نیس پدرشوهر و.یه برادرشوهر مجرد هم دارم،مادرشوهرم مرض داره می خواد کاری کنه من اذیت شم وگرنه تنها بود دلم می سوخت و هر روز هم میومد می گفتم تنهاست 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است