بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو تو بروی بار قبل اینکه اون بیادتو برو انقدم دورش بگردو حرف بزن و اینا بزارقشنگ خالی شه سن بالا ها مخصوصا ک تنهاهم باشن خیلی حرف تو دلشون میمونه و اذیت میشن
من چی بگم که دو تا کوچه فاصله داریم مادرشوهرم هفته ای دو بار شام میاد شب هم می خوابه یعنی دیونه شدم دو تا بچه کوچیک دارم اینا هم ول کن نیستن من دو ماه یکبار می رم ولی اونا دهن منو سرویس کردن با این اومدنشون
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
ببین عزیزم البته این به مادرشوهرتم بستگی داره مادرشوهر من نمیگه مگر اینکه بی احترامی کنم مادرشوهرت ...
مادرشوهرم کار نکرده هم دروغ میبنده به آدم چه برسه بخام بگم شوهرمم بشدت بچه ننه شده تا حالا شوهرت توخونه ازت فیلم بگیره بفرسته برا مادرش صداتو بفرسته یا باهم هماهنگ کنن شکنجه روحی روانی بدن که تو توی عصبانیت یه چیزی بگی به ضرر خودت اینطوری عوضیه دیگه تا تهش برو با این آدم چطوری بی محلی کنم بگم دلم نمیخاد ریختتو ببینم
نه تنها نیس پدرشوهر و.یه برادرشوهر مجرد هم دارم،مادرشوهرم مرض داره می خواد کاری کنه من اذیت شم وگرنه تنها بود دلم می سوخت و هر روز هم میومد می گفتم تنهاست
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است