2777
2789
منم همینارپ میخورم ولی چون ویار دارم تا میخورم از گلو‌پایین نرفته بالاش میارم و‌خییییییلی دارم اذیت ...

آخی میدونم خیلی بده منم ویار داشتم ناچاری میخوردم اما لیمو شیرین و پرتقال خیلی دوست دارم شما همونا هم بالا میاری؟ پیش دکترت رفتی شرایطط را بگی

منم فکرو خیال ، نگرانی  خیر ندیده یه عوضی 15 میلیون پولمونو خورده خدا ازش نگذره کل زندگیمونو ر ...

الهی خیر نبینن کلاه برداری کردن؟

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی میدونم خیلی بده منم ویار داشتم ناچاری میخوردم اما لیمو شیرین و پرتقال خیلی دوست دارم شما همونا ه ...

اره واسه تهوع هم امپول میزنم هم قرص 

واسه لکه بینی شیاف و امپول 

ولی انگار ب دیوار میزنن خوب نمیشم نا امید شدم دیگه خداکنه بچم بمونه برام صحیح سالم باشه تا برم ان تی اولی ده بار سکته میکنم😔

منم انقدرگریع کردم سر دردشدم شوهرم روزاخونه اصلانمیادمیره خونه مادرش خیلیم باهاش دعواکردم یکی وماه خ ...

مردایی که به مادراشون وابسته ان خیییلی سخت جدا میشن 

خب بزار بره سر بزنه مهم اینه شب میاد خونه

مردایی که به مادراشون وابسته ان خیییلی سخت جدا میشن  خب بزار بره سر بزنه مهم اینه شب میاد خونه

وای میفهمم چی میگی نمیدونم این مردا چرا ازدواج میکنن و می‌دونم مادراشونم کرم دارن که نمیکنه برو با زنت غذا بخور وقت بگذرون 

منم باردار که شدم نمیدونم چرا خوابم بهم ریخت فردا هم شوهرم آزمون مهمی داره یکمی فکر و خیال دارم التم ...

انشالله هرچی خیر وصلاح خدا هست همون بشه

الهی خیر نبینن کلاه برداری کردن؟

شوهرم کار کرد براشون ، الان زنگ میزنیم رد میدن ، در مغازرو بستن ، پیام میدیم ج نمیدن ، هی میگفت میدم ، دوروز دیگه میدم ، هفته دیگه میدم ، نداد تا اینکه الان داره اینجوری میکنه ، من که راضی نیستم نفرینش میکنم همشو خرج شر و مرض کنه

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
وای میفهمم چی میگی نمیدونم این مردا چرا ازدواج میکنن و می‌دونم مادراشونم کرم دارن که نمیکنه برو با ز ...

اره دیگه کلا اکثر مادرای ایرانی پسر دوستن اگه ک تک فرزند ته تغاری باشه ک دیگه هیچی

شوهرم کار کرد براشون ، الان زنگ میزنیم رد میدن ، در مغازرو بستن ، پیام میدیم ج نمیدن ، هی میگفت میدم ...

نه عزیرم هیچ وقت نفرین نکن نفرین دو سر داره خدایی نکرده هیو دامن خودتو میگیره فقط واگذارشون به بخدا

من دلم روشنه ایشالله که به این زودی میدن