2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم امروز وقت دکتر داشتم کنسل شد تو اینترنت گشتم  گفته بود ممکنه عفونت قارچی باشه

عزیزم خب باید مطمئن بشی ولی قابل انتقال نیست داروشم با توجه به نوع عفونت باید انتخاب بشه و سیستم بدنت ولی کلونریمازول و میکانوزول و....استفاده میشه 

_چرا همیشه به چشمام ميگي لعنتی؟                           _سونیا....چشمات غرقم میکنه.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم ......یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفاف.....چشمات خود عشق.....برق میزنه......خودمو تومردمکش میبینم....صادقه.....انگار باهام حرف میزنه.....نمیدونم سونیا ......ولی قطعا چشم هات لعنتیه !!!
عزیزم خب باید مطمئن بشی ولی قابل انتقال نیست داروشم با توجه به نوع عفونت باید انتخاب بشه و سیستم بدن ...

واقعا 

اخه شنیدم از یکی از طریق شریک جنسی ممکنه منتقل شه

منم دارم ۵ماهه دارو میخورم ولی خوب نمیشه

دکترم فوق تخصص داره هربار میرم پیشش میگه من اصلا موندم دیگه چ دارویی برات بنویسم..چرا خوب نمیشی

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭
نه برجسته نیست خیلی هم زیاد مثل لکی که تو صورت ایجاد میشه تا ساق پام هست لک قهوه  ای مثل کک و م ...

منم دارم ولی اغلب جای جوشایی که اون جا زده شاید برای شما هم همینه 

واقعا  اخه شنیدم از یکی از طریق شریک جنسی ممکنه منتقل شه

در بیماری std تا مطمئن نشید نمیشه نظر داد و قارچ در بیشتر موارد شخصی 

_چرا همیشه به چشمام ميگي لعنتی؟                           _سونیا....چشمات غرقم میکنه.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم ......یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفاف.....چشمات خود عشق.....برق میزنه......خودمو تومردمکش میبینم....صادقه.....انگار باهام حرف میزنه.....نمیدونم سونیا ......ولی قطعا چشم هات لعنتیه !!!