2777
2789
عنوان

دوست پسرم..😐

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
کات کن واقعا میخوای باهمچین ادمی ازدواج کنی؟

اخه جالبیش اینه ک همین پسرا بااین شخصیت. دوس دخترشونم نمیگیرن 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاککککککک 

احساس میکنم درونتون منتظر یه کسی یا اومدن چیزی هستین درسته؟ 

البته ببخشیدا فقط یه حس هست

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰

منم یبار با چ ذوق و شوقی عکس خودم با دوستام دسته جمعی رفته بودیم بیرون براش فرستادم گفت نمیدونستم شهرمون اینقددد عقب مونده توشه😂😂منم گفتم خب خوبه بعد زنگ زده بود با خنده قسم میخورد خودتو نگفتم

البته این واس وقتی بود ک رل داشتم خیلی قبل

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
کجا باید کرد دوستاتو؟؟؟؟ قرنطینه منظورشه؟؟؟

مسخره میکنی یا واقعا نگرفتی☹😂

وایییییییییییییییی میشه بیای خصوصیییییییی

😂😂😂😂حس شیشم نیستماا 

یه لحظه این حس بهم دست داد ولی چشم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰