2777
2789
عنوان

دوست پسرم..😐

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
کات کن واقعا میخوای باهمچین ادمی ازدواج کنی؟

اخه جالبیش اینه ک همین پسرا بااین شخصیت. دوس دخترشونم نمیگیرن 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاککککککک 

احساس میکنم درونتون منتظر یه کسی یا اومدن چیزی هستین درسته؟ 

البته ببخشیدا فقط یه حس هست

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

منم یبار با چ ذوق و شوقی عکس خودم با دوستام دسته جمعی رفته بودیم بیرون براش فرستادم گفت نمیدونستم شهرمون اینقددد عقب مونده توشه😂😂منم گفتم خب خوبه بعد زنگ زده بود با خنده قسم میخورد خودتو نگفتم

البته این واس وقتی بود ک رل داشتم خیلی قبل

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
کجا باید کرد دوستاتو؟؟؟؟ قرنطینه منظورشه؟؟؟

مسخره میکنی یا واقعا نگرفتی☹😂

وایییییییییییییییی میشه بیای خصوصیییییییی

😂😂😂😂حس شیشم نیستماا 

یه لحظه این حس بهم دست داد ولی چشم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰