سلام رفقا من جشن عقد و عروسی نگرفتم چون تو کرونا بود و فقط رفتیم مسافرت. الان دو سال از عروسیم میگذره به نظرتون برای تولدم تالار رزرو کنم و مهمون دعوت کنم و لباس عروس بپوشم و آتلیه بریم؟
ما شام و اینا به فامیل دادیم بعد از مسافرتمون. نزدیک ده دوازده ملیون شام دادیم و جهیزیه دیدن قبلا
نه ما هیچ مراسمی نداشتیم هم بخاطر کرونا همم فوت بابابزرگم..تو محضر عقد کردیم فقط خانواده خودمون بودن ..فقط ماه عسل که رفتیم برای پیشواز و استقبال ،فامیلای درجه یک اومدن و بعد فرودگاه اومدن خونمون فقط یه شیرینی شربت خوردن رفتن ... من خیلی تو دلم مونده بود که مراسم نگرفتیم که آخرش بعد یک سال و چند ماه که اومدیم خونمون ،مراسم رو گرفتیم..کلا سر جمع ۴۴ تومن اینا شد
نمیدونم چیکار کنم من درخواست خودمم بود عروسی نداشته باشیم دوتا جاریام عروسی گرفتن اون موقع من گفتم س ...
خوبه مادرشوهر شما حسرت مراسم گرفتن برای پسرش رو داره ،مادرشوهر من آخرای عقدمون سر مراسم گرفتن کلی توهین کرد به من و مادرم ،تو گوش پسرش میخوند که مراسم نگیره ،میگفت یا مراسم میشه یا ماه عسل 😒 هردوتاش باهم نمیشه 😑 آخرش شوهرم بهم قول داد برام میگیره تا حسرت به دل نباشم ...الآنم که این مراسم رو گرفتیم مادرشوهرم حتی یه کلمه از من دربارش حرفی نزد که مثلا آرایشگاه کجا میری و چیکارا میخوای بکنی 😒 حتی به زور اومد دورهمی خونه مامانم ،انگار چشم دیدن منو نداشت
دقیقا عروسی در کار نبود خرداد عقد کردن و شهریور خونشون چیدن رفتن سر خونه زندگیشون بعداز عید مرداد بو ...
یه سوال بپرسم ازتون..شما که خواهرشوهر هستین از این کار زن داداشتون ناراحت شدین یا نه؟؟میخوام بدونم خوشحالی اون برای شما ناراحت کنندس ؟؟چون خواهر شوهر و مادرشوهر من این کار رو میکنن و دوس ندارن عروسشون خوشحال باشه
عزیزم مادرشوهر منم کارش سیاه بازیه. وگرنه برای بقیه پسراش خونه ساخت توی حیاطش برای ما نه، برای اونا ...
اینا واسه ما هیچی خرج نکردن حتی کادوی سر عقد رو شوهرم یه انگشتر گرفت داد به اونا که بدن به من 😑هرکاری کردیم فقط شوهرم خرج کرد ..پدرشوهرم فقط یه فرش ماشینی برای اتاقمون گرفت 😒