2777
2789
عنوان

جشن تولدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 57 پست
ماهم اینجور بودیم..هفته پیش رفتم لباس عروس پوشیدم و آرایشگاه و باغ برای عکاسی رفتیم و عصر تو خونه ما ...

ما شام و اینا به فامیل دادیم بعد از مسافرتمون. نزدیک ده دوازده ملیون شام دادیم و جهیزیه دیدن قبلا

منم باشما موافقم الان یه جشنی درحد همون تولد بگیر ولی سالگرد ازدواجتون لباس عروس بپوش و جشن کامل بگی ...

من نمیخوام برای سالگردم باشه چون میشه سه سال اونوقت به نظر خودم تولدم باشه بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم اینجور بودیم..هفته پیش رفتم لباس عروس پوشیدم و آرایشگاه و باغ برای عکاسی رفتیم و عصر تو خونه ما ...

نمیدونم چیکار کنم من درخواست خودمم بود عروسی نداشته باشیم دوتا جاریام عروسی گرفتن اون موقع من گفتم سفر نمیخوام عروسی الان دیدم های مادر شوهرم میگه برای پسرم نگرفتم گفتم اینجوری بگیره حداقل

ما شام و اینا به فامیل دادیم بعد از مسافرتمون. نزدیک ده دوازده ملیون شام دادیم و جهیزیه دیدن قبلا

نه ما هیچ مراسمی نداشتیم هم بخاطر کرونا همم فوت بابابزرگم..تو محضر عقد کردیم فقط خانواده خودمون بودن ..فقط ماه عسل که رفتیم برای پیشواز و استقبال ،فامیلای درجه یک اومدن و بعد فرودگاه اومدن خونمون فقط یه شیرینی شربت خوردن رفتن ... من خیلی تو دلم مونده بود که مراسم نگرفتیم که آخرش بعد یک سال و چند ماه که اومدیم خونمون ،مراسم رو گرفتیم..کلا سر جمع ۴۴ تومن اینا شد 

نمیدونم چیکار کنم من درخواست خودمم بود عروسی نداشته باشیم دوتا جاریام عروسی گرفتن اون موقع من گفتم س ...

خوبه مادرشوهر شما حسرت مراسم گرفتن برای پسرش رو داره ،مادرشوهر من آخرای عقدمون سر مراسم گرفتن کلی توهین کرد به من و مادرم ،تو گوش پسرش میخوند که مراسم نگیره ،میگفت یا مراسم میشه یا ماه عسل 😒 هردوتاش باهم نمیشه 😑 آخرش شوهرم بهم قول داد برام میگیره تا حسرت به دل نباشم ...الآنم که این مراسم رو گرفتیم مادرشوهرم حتی یه کلمه از من دربارش حرفی نزد که مثلا آرایشگاه کجا میری و چیکارا میخوای بکنی 😒 حتی به زور اومد دورهمی خونه مامانم ،انگار چشم دیدن منو نداشت 

خوبه مادرشوهر شما حسرت مراسم گرفتن برای پسرش رو داره ،مادرشوهر من آخرای عقدمون سر مراسم گرفتن کلی تو ...

عزیزم مادرشوهر منم کارش سیاه بازیه. وگرنه برای بقیه پسراش خونه ساخت توی حیاطش برای ما نه، برای اونا طلا کامل ما نه و .... دل منم خونه ازش

دقیقا عروسی در کار نبود خرداد عقد کردن و شهریور خونشون چیدن رفتن سر خونه زندگیشون بعداز عید مرداد بو ...

یه سوال بپرسم ازتون..شما که خواهرشوهر هستین از این کار زن داداشتون ناراحت شدین یا نه؟؟میخوام بدونم خوشحالی اون برای شما ناراحت کنندس ؟؟چون خواهر شوهر و مادرشوهر من این کار رو میکنن و دوس ندارن عروسشون خوشحال باشه 

عزیزم مادرشوهر منم کارش سیاه بازیه. وگرنه برای بقیه پسراش خونه ساخت توی حیاطش برای ما نه، برای اونا ...

اینا واسه ما هیچی خرج نکردن حتی کادوی سر عقد رو شوهرم یه انگشتر گرفت داد به اونا که بدن به من 😑هرکاری کردیم فقط شوهرم خرج کرد ..پدرشوهرم فقط یه فرش ماشینی برای اتاقمون گرفت 😒