2777
2789
عنوان

بعد جدید زمین🌍🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 96 پست

تغییرات بزرگی در سطح انرژی زمین در حال اتفاق افتادن هستند و روح زمین (گایا) در حال بیدار شدن و قدرت گرفتن هست. گایا خواستار صعود به بعد پنجم هست و قطعا این اتفاق رخ خواهد داد و تنها چیزی که تغییر میکند زمان این رخداد و شیوه ی آن است. برای صعود به بعد پنجم زمین باید پاکسازی شود و روح زمین این کار را خواهد کرد و هر چیزی را که بخواهد مانع صعودش شود را با کمک انرژی های ابعاد بالاتر از سر راه بر می دارد و پاکسازی میکند. حتی ممکن است شهرها و تمدن بشری هم در این رخدد از بین بروند که این به هیچ وجه مطلوب نیست. این احتمال در صورتی رخ میدهد که بشریت برای صعود زمین مانع محسوب شوند و نتواند با انرژی های جدید بعد پنجمی خود را هماهنگ کند

کی بهتر از تو که بهترینی 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁 باید هم فرکانس بشی

مثلن تغیر قطبها و تغیر فصلها

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من شنیدم دارن یه جوری برنامه ریزی میکنن که فقط ۲۰درصد ادما زنده بمونن واونم افرادخاص وقدرتمند

این به برنامه ریزی اونا کاری نداره این کار طبیعت

کی بهتر از تو که بهترینی 😇