2777
2789
عنوان

یه انگیزه میخوام از تخت بلند بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 32 پست

این روزا زندگی نکردن ما همش انگیزه س واسه زندگی کردن..چرا نمیبینی..بخطر افتادن امنیت شغلی و زندگی ..نبودن درامد بخطر افتادن امنیت خانواده ها 

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
منک بلند شدم ناهار گذاشتم معدم درد میکرد دوباره اومدم دراز کشیدم نمیدونم چ کوفتیه هروز معده درد دارم

ااا منم این جوری بودم دو‌ماه حتی رفتم کلونوسکوپی و اندوسکوپی گفت استرس داری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم باز اومدم توی تخت صبحونه خوردم باز برگشتم توی تخت 😂

یه پیشنهاد پتو و بالشتو با طناب به خودت ببند بچسب به کار و زندگیت این جوری لازم نیست از تختم در بیای😂

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
شاید افسردگی داری در موردش تحقیق کن  شبا سردی نخور  وقتیکه شبا سردی بخوری دیگه صبح نمی ت ...

یک سال پیش روان کاو رفتم اما خیلی هزینه ش بالا میشد ، گفت در استانه ی افسردگی هستم و باید قرص بخورم اما من مقاومت کردم به قرص خوردن چون یه مدت خوردم بدتر شدم ، اما مدتیه که هیچ افقی نمیبینم

من از ساعت ۷ بیدارم بچه هاروبا ماشین  بردم مدرسه از اونجا رفتم باشگاه .با دوستام رفتیم قهوه خور ...

یعنی بعنوان یک روانشناس به برنامه ریزیت افتخار کردم

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
یک سال پیش روان کاو رفتم اما خیلی هزینه ش بالا میشد ، گفت در استانه ی افسردگی هستم و باید قرص بخورم ...

اگر خفیف باشه که قرص اولین راه نیست.تازگی مشکلی پیش اومده که خوابتو بهم ریخته و بی انگیره شدی یا این حالتت مدت زیاده؟

ااا منم این جوری بودم دو‌ماه حتی رفتم کلونوسکوپی و اندوسکوپی گفت استرس داری

بله بعد یه مدت صدای بدن در میاد دیگه از استرس زیاد و افسردگی و اضطراب بهمدیگه زنجیرن

یک سال پیش روان کاو رفتم اما خیلی هزینه ش بالا میشد ، گفت در استانه ی افسردگی هستم و باید قرص بخورم ...

خودت سرچ کن تو نت 

مبحث های روانشناسی رو گوش کن اطلاعاتت رو در این مورد بالا ببر  مباحثی مثل افسردگی ،اضطراب،  وسواس فکری، نشخوار ذهنی ، کمالگرایی و ...

به سایت دکتر رضا ناظری یه سر بزن. سمینارهاشو رایگان گذاشته و راهکار میگه. بهت کمک میکنه 

هر چند که مراجعه حضوری به روانشناس خیلی کمک میکنه