fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 عنوان سقط جنین😔 690 بازدید | 54 پست خانمامن یک هفتس فهمیدم باردارم امشب خونریزش داشتم الان دیدم ی تیکه حالت گوشت اندازه انگشت تولباسمه یعنی سقط شد؟ عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد*** 1401/08/29 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 99723 احتمال زیاد متاسفانهفردا برو سونو عزیزم 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
mama_sama عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7413 عزیزم احتمالافردا برو دکتر اشکمنپیرهنتوترکرده…همهجاعطرتوپیچیدهولی…دل دیگه غربتوباورکرده…. 💔#شادمهرعقیلی
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 قلبم دردگرفت.....یادخودم افتادم من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
matinabanoo25 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4497 همین الان پاشو برو بخش زایشگاه بیمارستان زنان شهرتون. شاید اصلا سقط نشده و الان راهی باشه یا اگه سقط شده باشه هم جفتی چیزی نمونده باشه. همین الان برو
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 بله عزیزم متاسفانه انقدراحت سقط میشن.... عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
کاربرضدتعلیق عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 11293 کاری کردی چیزی خوردی آخه چرا احتمالا ..💔حتما برو سنو مطمعن شی براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
ایلیانفس۹۸ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1487 باید سونوگرافی بدی تا معلوم شه الان نمی تونی بری بیمارستان؟؟ایشالله که خیره من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 قلبم دردگرفت.....یادخودم افتادم چجوری بودحالت های شما؟ عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
محبوبهههههه عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1664 عزیزم💔 ان شاالله سقط نشده باشه , برو دکتر حتماا , اما اگه خدایی نکرده خدایی نکرده سقط هم شده بود دوباره بچه دار میشی ان شاالله ناراحت نباش زندگی خیلی پستی بلندی داره
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 همین الان پاشو برو بخش زایشگاه بیمارستان زنان شهرتون. شاید اصلا سقط نشده و الان راهی باشه یا اگه سقط ... اونجابودیم تا ۱۰ برام سنونوشتن گفتم خونریزی دارم بعدکه اومدیم اون تیکه رودیدم حالت جگری رنگ فردامیبرمش باخودم نشونشون میدم الان شوهرم دیگه خوابیدصب سرکاره منم دردندارم عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
شااهدخت عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10003 دیگه حالم از بارداری بهم میخوره همش حسرت و درده برام شاید مُردم حواسم نیست🙃
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 کاری کردی چیزی خوردی آخه چرا احتمالا ..💔 حتما برو سنو مطمعن شی پله داریم نمیدونستم باردارم همه کارکردم یهو ابله مرغون گرفتم گفتن اول ازمایش بده یهودیدم باردارم عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10899 چند هفته ای ؟شایدم خوشبینانه ترین حالت اینه که هماتوم داشتی دفع شده G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.