2777
2789
عنوان

بین دوراهی عقل و قلب گیررر کردم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی با ی نظامی خیلی سخته اعصاب درست درمونی هم ندارن   درست فک کن مهم اینه حالت با طرف خوب با ...

اتفاقا من خودم همسرم نظامیه.

نظامی هم زیاد داریم.همه آروم ترین افراد فامیلن

فقط میگم ک  وصلت با فامیل خیلی دقت کنی  بخصوص از نظر آزمایش های قبل بارداری  ولی ب ...

منظورتونو درباره ازمایش ها فهمیدم فقط حساس شدن رو نفهمیدم میشه دوباره بگید

ببین عزیزم هر کاری که خودت دوست داری انجام بده کاری رو انجام بده که فک میکنید اگه انجامش ندی پشیمون ...

دوست دارم درسمو ادامه بدم و به ارزو و اهدافم برسم ولی این وسط گرفتار احساس شدم و اذیتم میکنه نمیدونم کدوم خوبه

منظورتونو درباره ازمایش ها فهمیدم فقط حساس شدن رو نفهمیدم میشه دوباره بگید

منظورم این ک گلم 

وقتی پای زندگی آیندت در میون ، به این فکر نکنی بهتره که حالا اگه فلانی رو انتخاب کنم اون یه نفر نکنه ناراحت بشه 

اینو در نظر داشته باش اگر خودش جای تو بود هم اصلا به این فکر نمیکرد که تو ناراحت میشی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
دوست دارم درسمو ادامه بدم و به ارزو و اهدافم برسم ولی این وسط گرفتار احساس شدم و اذیتم میکنه نمیدونم ...

پس درستو ادامه بده چون اگر درگیر احساسات شده باشی چیز خیلی طبیعیه و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد احساسات همیشه مانع رسیدن به اهدافش سعی کن احساسی نباشی تو زندگی هیچ وقت ... 

منظورم این ک گلم  وقتی پای زندگی آیندت در میون ، به این فکر نکنی بهتره که حالا اگه فلانی رو ان ...

درسته الان با کلی سختی به احساسم غلبه کردم ک تموم شد و من باید برای زندگیم که یک عمر هستش ی تصمیم جدی و عاقلانه بگیرم نه اینکه اونو بازی بچگانه بدونم

پس درستو ادامه بده چون اگر درگیر احساسات شده باشی چیز خیلی طبیعیه و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد احساس ...

پس اینطور که معلومه باید منطقی دومی رو انتخاب کنم یعنی عقل و ازدواج با پسرخالم

همسرتون ماموریت نمیره؟ جابجایی ندارین؟ شیفتای شب بیداری نداره؟

ماموریت نه.فقط داخل استانی.جابجایی که هر ۴ سال یه بار.شیفت هم هرچند ماه یه بار فقط یه شب.

ساعت اداری فقط می‌ره.

البته من در جوابتون که گفتین اعصاب ندارن گفتم.شوهرخاله خودم نیروانتظامی بود.ساکت ترین و شوخ ترین و بی حاشیه ترین و خانواده دوست ترین مرد فامیله.

پس اینطور که معلومه باید منطقی دومی رو انتخاب کنم یعنی عقل و ازدواج با پسرخالم

اینم از لحاظ عقلی صحیح نیست چون ازدواج با فامیل از لحاظ ژنتیکی . روانشناسی صحیح نیست ... نمی‌دونم رسم و رسوم شما چجوریه و طرف ما ازدواج فامیلی شرعیت نداره و نامشروع به حساب میاد