2777
2789
عنوان

ریسک پر خطر سندروم داون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 74088 بازدید | 145 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نباید بترسی ولی اصلا نباید شوخی گرفت و انجام نداد مهمن خیلی زیاد .

ن من هیچ وقت نمیگم انجام نده..حتما انجام بده ولی بدونه ترس و استرس چون واقعا بچش سالمه

خاله من ریسک سندروم بچش خیلی بالا بود حتی سلفری هم تایید کرد و گفت سندروم دانه و مجوز سقط دادن..بعد شوهرخالم قبول نکرد گفتش من این بچه رو بعد از چندسال از خدا خاستم محاله بزارم سقط کنی ..خالم شب و روزش گریه بود حتی سونوو و ازمایشای بعدیشم نرفت هرشب زیر سرم بود از بس گریه میکرد تا شوهرش اجازه سقط بده 

حتی انقد حالش بود ک سیسمونی هم نخرید

بچش ب دنیا اومد همه انگار عزادار بودن برا دل خالم ..رفتیم بیمارستان بچه رو اوردن دیدیم هزارماشالله انقد خوشگل انقد تپل بود ک تاحالا ب عمرم همچین بچه ای ندیدم ..بچش کاااملا سالم بود مثه بقیه بچها..شوهرخالم انقد بعدش گریه کرد گفت من میدونستم بچه ای ک خدا ب من داده سالمه

الانم کلاس دومه انقد شیطونه ک خالم هر لحظه میگه کاش سقطت کرده بودم😂😂هنوزم قشنگترین پسر فامیله