2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به سلامتی قدمش پر برکت باشه واستون🥰🥰 عزیزم میشه علائمی که داری رو بگی ؟

فدات شم الان که دیگه هفته ۳۵ بارداریم😅ولی خب اوایل خوابالو بودم تب و لرز داشتم تو اردیبهشت ماه دوتا پتو مینداختم روم...به بوی برنج ویار داشتم🤢اصلا بالا نیاوردم...سر دخترم زیر دلم درد میکرد اما سر این اصلا درد زیر شکم نداشتم..ضربان قلبش تو سونوی قلب ۱۷۱ بودجوش شیرینم تست کردم واکنش نشون داد نه اونقدر که زیاد  کف کنه ولی واکنش نشون داد اوایل از مرغو سیب زمینیم بیزار شده بودم اما الان میخورم

فدات شم الان که دیگه هفته ۳۵ بارداریم😅ولی خب اوایل خوابالو بودم تب و لرز داشتم تو اردیبهشت ماه دوتا ...

به سلامتی خوشگلم ایشاالله که به سلامتی بغلش بگیری برای منم دعا کن بارداری نیتت پاکه 😍😘😘

دختر خالمم گف زده ب کمرش ولی شنیده بودم میشه خوردش وقتی از عطاری پرسیدم گف من خودم برای خوردن میتونم ...

آره کاری نداره باید بزاریش روی گاز خودش میترکه بعد که ترکیدند برشون داری پوسته هاشو جدا کنی بعدم توی آسیاب سنگی با نبات بکوبیش بعدم از صافی ردش کنی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز