سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 عنوان بیا 51 بازدید | 51 پست @nazgol797 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا. 1401/08/28 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 @نی_نی_یار_پنج (الان ایشونه فک کنم)@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_شب خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 @نی_نی_یار_پنج (الان ایشونه فک کنم) @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_شب ... عزیزم بیا برات تگ کردمشون خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 ممنون عزیزم لطف کردیفقط چطوری باید تاپیکمو باز کنماصلا تاپیکایی که زدم کجان ببخشید هیچی از نی نی سایت بلد نیستم
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 ممنون عزیزم لطف کردی فقط چطوری باید تاپیکمو باز کنم اصلا تاپیکایی که زدم کجان ببخشید هیچی از نی نی ... پس کی برات قفل کرده؟ خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 خودم یه سال پیش الان کلا فراموش کردم خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 خودم یه سال پیش الان کلا فراموش کردم خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 ممنون عزیزم لطف کردی فقط چطوری باید تاپیکمو باز کنم اصلا تاپیکایی که زدم کجان ببخشید هیچی از نی نی ... خواهش 🌸❤️ خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 ممنونم از لطفت پیام دادم جواب ندادحتما جواب میده یا باید تاپیک بزنم
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 ممنونم از لطفت پیام دادم جواب نداد حتما جواب میده یا باید تاپیک بزنم جواب میدن.ولی اگر میخوای تاپیک هم بزن خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 جواب دادن ولی تاپیکا چون شخصی و خانوادگی نیس پاک نمیشناگه تعلیقم کنن بعد از تعلیق دربیام پاکـ میشن
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 جواب دادن ولی تاپیکا چون شخصی و خانوادگی نیس پاک نمیشن اگه تعلیقم کنن بعد از تعلیق دربیام پاکـ میشن بزن رو این@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 روزی یک تاپیک پاک میکنه.ولی باید لینکش رو بذاری.ساعتای خاصی هم داره.خب از اول میگفتی میخوای چیکار کنی😂 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.