2777
2789
عنوان

میشه بغلم کنی؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
آه...  دور از جونتون

جونی دیگه برام نمونده...

واقعا خستم بخدا خیلی خیلی خستم

بسمه دیگه چرا جونمو نمیگیره؟

آخه من که بیخیال کل خواسته هام از خدا شدم پس چرا همین یه خواسته م رو براورده نمیکنه؟آخه مگه قرار نیست بالاخره بمیرم پس چرا الان نمیمرم؟؟

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
سر صبحی ی فیلم دیدم  برا اولین بار گریم گرف منم امروز حالم گرفتس

ای بابا 

ان شاءالله که زود سرحال شین

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونین وقتی آدم یکیو خیلی دوست داره وندارتش مغز این احساس دلتنگی که آدمو عذاب میده رو تشخیص میده بخاطر همون واسه اینکه کمتر درد بکشیم واکنش نشون میده وباعث میشه خواب اون شخص رو ببینیم تا کمتر احساس دلتنگی کنیم وما تو خواب بغلش میکنیم وهرکاری دلمون بخواد تاپیکت منو یاد این قضیه انداخت

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
جونی دیگه برام نمونده... واقعا خستم بخدا خیلی خیلی خستم بسمه دیگه چرا جونمو نمیگیره؟ آخه من که بی ...

آه عزیزم

چی بگم والا وقتی خودم 

ان شاءالله که مشکلتون حل بشه و آرامش نصیب دلتون

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ای بابا  ان شاءالله که زود سرحال شین

امیدوارم

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
میدونین وقتی آدم یکیو خیلی دوست داره وندارتش مغز این احساس دلتنگی که آدمو عذاب میده رو تشخیص میده بخ ...

:) 

کاش میشد خدا رو هم تو خواب دید 

جونی دیگه برام نمونده... واقعا خستم بخدا خیلی خیلی خستم بسمه دیگه چرا جونمو نمیگیره؟ آخه من که بی ...

سلام میدونی چیه بعضی موقعه هاخدایه چیزهایی بما میده میشه نعمت،بعضی موقعه ها یه چیزی های ازما میگیره میشه حکمت ماانساهاعجولیم صبرنداریم حکمت آخرش قشنگه

آه عزیزم چی بگم والا وقتی خودم  ان شاءالله که مشکلتون حل بشه و آرامش نصیب دلتون

ممنونم 

اما مشکل من حل شدنی نیست

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
سلام میدونی چیه بعضی موقعه هاخدایه چیزهایی بما میده میشه نعمت،بعضی موقعه ها یه چیزی های ازما میگیره ...

آخرش که میمیریم 

خوشی نعمت خیلی کوتاه تر از درد زندگیه

سلام میدونی چیه بعضی موقعه هاخدایه چیزهایی بما میده میشه نعمت،بعضی موقعه ها یه چیزی های ازما میگیره ...

چرا باشما پسرا یکم حرف بزنیم فکر میکنید خبریه و زود درخواست دوستی میدید؟؟؟

حالا که اومدید سایت خانما بی سروصدا فقط سوالاتون رو بپرسید 😒