2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص هست چاقی صورت

اها.بد تو شیردهی مشکلی نیست؟چندتا دونست؟بد قرص قطع بشه برگشت نداره؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
قرصه

خو خوبه زیر بمشو درارم اگه عوارض و برگشت نداره منم میخرم

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
اصلا تو شیر دهی نباید مصرف بشه  منع مصرف خانم های باردار و شیر ده

😭😭😭😭😭😭

اصلا تو شیر دهی نباید مصرف بشه  منع مصرف خانم های باردار و شیر ده

ممنون بایت صداقتتون.خداخیرتون بده که بخاطر فروش خودتون دروغ نگفتین

قرص هست چاقی صورت

حالا واقعا ترکیباتش چیه ؟ دگزا وسیپرو و اینا توش نیست ؟ ضمانت خرید دارید ؟

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
کرم گونه گذار مصرف  کن بچه تو که از شیر گرفتی قرص بخور

بد این چی هست؟من از این پوست مو چیزا هیچی بلد نیستم والله.گونه گذار چیه و چقد هزینشه

بد این چی هست؟من از این پوست مو چیزا هیچی بلد نیستم والله.گونه گذار چیه و چقد هزینشه

ببین صادقانه تاثیر قرص بیشتر کرم گونه گذار هست

اما گونه گذار هم تاثیر داره کرم مالشی هست