2777
2789
عنوان

از صدای سگا میترسم نمیدونم چشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 38 پست
نه بابا فصل جفت گیریشونه دنبال شوهرن

دقیقا همینه اونا دله هستن

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیروز ۵ ریشتری بود اینجا هرروز هست ولی خب ریشترش کمه فقط خودمون متوجه میشیم دیگه حتی بیرونم نمی ...

یکی از بچها اینجا استوری گذاشته بود زلزله اومده کلا هر چند وقت میگه زلزله میشه بندر عباس 

کاربر مامالی

ای وای ،چقد استرس دارید خدا،.الانم هوا گرمه اونجا 

هوا الان خوبه

تابستونی زلزله اومد خیلی شدید بود انقد گرم بود همه برگشتن تو خونه هاشون😂

دیگه جدیدن عادت کردیم یه نگاه میندازیم لوستر عه زلزله خو تموم شد😂😂

منم دیشب تنها بودم طبقه بالا نیمه سازه دوتا گربه افتاده بودن دنبال هم هرچی آجر و وسیله بود تق وتوق ج ...

نترسیدی؟ما هم آپارتمانمون اون اوایل پارکینگش درست و حسابی نبود...یه سگ و چند تا گربه لونه کرده بودن داخلش...سگ سرمون رو میبرد از بس پارس میکرد تا صبح....چون ماهم طبقه اولیم و بالای پارکینگیم...یا گاهی تا طبقه های بالا هم گربه بدبخت و دنبال میکرد...فکر کن سگ قشنگ میومد تو راه پله ها!!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
هوا الان خوبه تابستونی زلزله اومد خیلی شدید بود انقد گرم بود همه برگشتن تو خونه هاشون😂 دیگه جدیدن ...

خدا بزرگه انشالا چیزی نمیشه ،دیگه چقدر مردم بیان بیرون اونجا از گرما برگشتید خونتون اینجا غربه زلزله بیاد از سرما بر میگردن خونه،😂

نترسیدی؟ما هم آپارتمانمون اون اوایل پارکینگش درست و حسابی نبود...یه سگ و چند تا گربه لونه کرده بودن ...

اوایل میترسیدم چون فکر میکردم دزدی چیزیه ولی الان عادت کردم میدونم گربه ست

اوه چه شرایط وحشتناکی چرا بیرونشون نمیکردید؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اوایل میترسیدم چون فکر میکردم دزدی چیزیه ولی الان عادت کردم میدونم گربه ست اوه چه شرایط وحشتناکی چر ...

همون دیگه آخر بیرونش کردن...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂