2777
2789
عنوان

بچه ها رودل کردم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 23787 بازدید | 76 پست
نونش دیر هضم‌بوده احتمالا

اره لعنتی با نون باگت خوردم اشتباه کردم 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از پارسال اینجور شدم ، دکترم رفتم همه تابستون رعایت غذایی داشتم قرصامم فاموتیدین ، دمیترون و کلی ...

اسید معدت زیاده استرس نداری ؟ کافئین زیاد مصرف نمیکنی ؟ رژیم غذاییت چی بود میشه بدونم؟

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
عزیز شوخی کردم چون خودش نوشته غ...ط ی کردم  در ادامه هم خودش با ایموجین لبخند پرسید  در ...

ناراحت نشدم من عزیزم🥺

به چای نبات بخور کمی به سمت گرمی باشه 

خوردم اونم خواهر😫

اسید معدت زیاده استرس نداری ؟ کافئین زیاد مصرف نمیکنی ؟ رژیم غذاییت چی بود میشه بدونم؟

اره گفتن رفلاکسه. کلا سرخ شده و چیزای ترش و فست فود و شیرینی جات حذف شده بود. بعد دوباره شروع کردم ب خوردنشون. الان همونجورم شدم دیگ باز فاموتیدین میخورم . میگم شاید با طب سنتی حل شه نمیدونم واقعا😑

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
پس یکم اروم‌بگیر چیزی نخور.یکم سر دلتو‌ماساژ بده.دو‌بار بپر بپر کن لی لی

وای😂😂😂تو اپارتمان چطوری بپرم خواهر حالا پا میشم راه میرم و ماساژ میدم 

اره گفتن رفلاکسه. کلا سرخ شده و چیزای ترش و فست فود و شیرینی جات حذف شده بود. بعد دوباره شروع کردم ب ...

عزیزم مرض گوارشی فقط با تغذیه درست درمان میشه هرچی بت نمیسازه نخور من خودم چن ساله ترشی و ترشک و لواشک اینا نمیخورم خیلی رعایت میکنم امشبم خداییش چیز خاصی نخوردم این شکلی شدم رعایت کن قزص نخور قرص عارضه داره خوشگل 

وای😂😂😂تو اپارتمان چطوری بپرم خواهر حالا پا میشم راه میرم و ماساژ میدم  

من اخه چند شب پیش همینجور شدم ما زیرمون پارکینگه ولی چند بار لی لی کردم.البته تو این طویله ما 🤣زیاد یورتمه میرن‌مال ما اصلا رد پای مورچه حساب میشد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

من اخه چند شب پیش همینجور شدم البته ما زیرمون پارکینگه ولی چند بار لی لی کردم.البته تو این طویله ما ...

😂😂😂😂وای دختر ، ولی خیلی حس بدیه لعنت بهش 

😂😂😂😂وای دختر ، ولی خیلی حس بدیه لعنت بهش 

اره خیلی بده.من برنج سرد دوست دارم اخه بعد که میخورم رودل میکنم انگار یه سنگ وسط جناق سینم فشار میده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اره خیلی بده.من برنج سرد دوست دارم اخه بعد که میخورم رودل میکنم انگار یه سنگ وسط جناق سینم فشار میده

وای نخور دختر خب خودتو اذیت نکن 

من الان ب هرچی میرسم چنگ میزنم ک فقط اوکی بشه حالم  خوشبو کننده دهان ، راه رقتن هرچی🥺😫

عزیزم مرض گوارشی فقط با تغذیه درست درمان میشه هرچی بت نمیسازه نخور من خودم چن ساله ترشی و ترشک و لوا ...

اره من با ترشی نابود کردم معدمو.یهویی هم اینجور شدم جوری ک رفتم ‌دکتر اول فکر کرد ویروس گرفتم. الانم نگرانم اخه حالت تنوع تنها نیست ببخشید شکم روشم هست همزمان😑 واقعا رفلاکس اینجور میکنه؟

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
اره من با ترشی نابود کردم معدمو.یهویی هم اینجور شدم جوری ک رفتم ‌دکتر اول فکر کرد ویروس گرفتم. الانم ...

متوجه  نشدم دقیقا چ علامتی داری؟