2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست
ببین بستگی ب ژلش داره،از ۱ تومن هس،ولی جایی ک دارم میرم اف خورده ۵ سی سی ۱.۵۰۰ جاهای مختلف صورت😍😍ک ...

بسلامتی عزیزم

کجا میری؟ 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
عزیزم سی سی ۱۵۰۰ ؟؟؟؟  مارکش چیه؟  نکنه ژل فله ای یا تاریخ مصرف گذشته بزنن؟  الان ...

مامانم ۲۰ سال پیش ژل نامرغوب زد هنوز تو گونشه الان نزدیک چشپش شده داره کور میشه🥲جراحیشم ۱۰۰ تومن براش خرج میذاره خدا لعنتشون کمه

﮼یکی‌ومیخوام‌عین‌خودم‌خروتودل‌برو.♥😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ۲۰ سال پیش ژل نامرغوب زد هنوز تو گونشه الان نزدیک چشپش شده داره کور میشه🥲جراحیشم ۱۰۰ تومن بر ...

اره عزیزم واسه همین‌مبگم حواست باشه

حتما حتما ژل مارک خوب بزن و پکشو جلو خودت باز کنن ببینی تاریخشم چک کنی 

لبو نمیدونم ولی چونه درد داره ۲ بار زدم هر دوبارم تا یکی دو روز درد داره 

قشنگ شد چونت؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
یک ونیم بنظرم زیاده ..همه به من میگفتن دو سی سی باید بزنی در حالیکه یه سی سی زدم اندازه بود اولش یکم ...

البته بستگی ب اندازه لب خودتم داره

﮼یکی‌ومیخوام‌عین‌خودم‌خروتودل‌برو.♥😌
تهران،شریعتی شما تهرانی؟

من تهران نیستم ،قزوینم 

میشه پیج اینستاگرامشو برام بفرستی اینجا ؟

اره عزیزم زدم خوب شد

خداروشکررر😍

همون هزینه که گفته بود ازت گرفت؟

بعد درد داشت یا نه؟