2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا لباس گرم زیرش پوشید

.                                                                  
پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا ...

پارسال پالتو خریدم امسال دیگ نمیخرم 😑🥺🥺خیلی گرونه همه چی باز خداروشکر شاغلم 

پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا ...

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز تبریز ۷۰۰ تومن میدادن 😐

البته این قیمت پارسال هست ، امسال توی اینستا پالتو زیر ۸۰۰ پیدا نمیشه 

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز ت ...

امسال خیلی گرونه

خدابهمون رحم کنه😓

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔

پالتو چرم و فوتر قیمت کردم بالای یک و پونصد بودن تصمیم گرفتم پالتوی دوسال پیشمو بپوشم 😐🤌

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز ت ...

پبجش مطمعنه؟

پرداخت درب منزله

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔