toz_qermez مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 عنوان من ديگه خستم | مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 33 پست ٢٩سالمه مجردم خوش پوش و خوش چهرم اما ساكتم تا كسي باهام حرف نزنه نميزنممدلم اينه خب! اصلا حرفي به ذهنم نميرسه خجالتي هم هستم اينو ميخوام بگم ميترسم تا اخر عمر تنها بمونم😔 ازدواج نكنم.خيلي برام سخته ازدواج نكنم حقم نيست تحملشو ندارم واقعا 1401/08/27 | 23:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 یه عکس بده حالا عكس من ب چه درد ميخوره … من مشكلم شخصيتمه … اصلا با ظاهرم مشكلي ندارم اينقدرم خوش پوشم كه جلب توجه كنم اندامم هم خوش فرمه و جذاب فقط قدم ١٥٧
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 بنظرم اعتماد به نفس بالا از موقعیت اجتماعی بالا نشأت میگیره مثلا شغلی داشته باشی که مفید باشه یا پر ... خب آدمایی که موقعیت اجتماعی بالا دارن با همین اعتماد به نفس بالا بهش رسیدن دیگه پیش زمینه موفقیت اعتماد به نفسه برعکسش فکر نکنم باشه
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 فامیل ادم از هرچی ک بگی بدترن خيلييييييييييي هرچي بگم كمهاونروز دختر خالمو يجايي ديدم داخل جمع … يه سلام كرديم ديگه يك كلام باهام صحبت نكرد ! انگار من ميخوام بخورمش، انگاري من ارث باباش كشيدم بالا .. بخاطر كم حرفيم اصلا اونم حرف نميزنه بخدا مناگه باهام حرف بزنن ميزنم
علی_ماندگار عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 2392 خب آدمایی که موقعیت اجتماعی بالا دارن با همین اعتماد به نفس بالا بهش رسیدن دیگه پیش زمینه موفقیت اعت ... بله درستهخب بنظرتون اعتماد به نفس بالا از چی میاد؟ژنتیکیه؟
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 بنظرم اعتماد به نفس بالا از موقعیت اجتماعی بالا نشأت میگیره مثلا شغلی داشته باشی که مفید باشه یا پر ... من شاغلم شغلمم دوس دارم اما اصلا اعتمادبنفس ندارم خاكبرسرم اصلا ادم ساكتيم حرف به ذهنمم نمياد … ٤كلمه خرف بزنم تماممماصلا فكرم باز نيست
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 بله درسته خب بنظرتون اعتماد به نفس بالا از چی میاد؟ ژنتیکیه؟ ژنتیک میتونه باشه ولی قطعا اکتسابی هم هست
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 من شاغلم شغلمم دوس دارم اما اصلا اعتمادبنفس ندارم خاكبرسرم اصلا ادم ساكتيم حرف ... کتابایی که در این زمینه نوشته شده بخون با یه مشاور در موردش حرف بزن کلاسای مختلف برو
علی_ماندگار عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 2392 من شاغلم شغلمم دوس دارم اما اصلا اعتمادبنفس ندارم خاكبرسرم اصلا ادم ساكتيم حرف ... بنظرم اگه با ی دختری در سن خودتون دوست بشید و صمیمی باشید حرف خودش میادکمکم این ساکت بودنتون هم رفع میشه
علی_ماندگار عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 2392 ژنتیک میتونه باشه ولی قطعا اکتسابی هم هست بله درستهبعضیا کلا اعتماد به نفسشون بالاست در صورتیکه خیلی از نظرهای مختلف پایینن
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 ژنتیک میتونه باشه ولی قطعا اکتسابی هم هست بزار خودم بگم :اول مربوط به ژنه اگر ژن نداشت اكتسابيش اينه كه فقير نباشي ، شغل داشته باشي زشت نباشي قدت خوب باشه توي سرت نزده باشن تربيتت خوب باشه مامان بابات پشتت باش يا يه كسي داشته باشي هواتو داشته باشهاينا اعتماد بنفس مياره
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 کتابایی که در این زمینه نوشته شده بخون با یه مشاور در موردش حرف بزن کلاسای مختلف برو گوگل رو من زيررو كردم خوندم خرف حاليم نيست چون من احتياج دارم يكي پشتم وايسه هوامو داشته باشه يه زبوني دربيارم كه نگوبي كسم
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 بنظرم اگه با ی دختری در سن خودتون دوست بشید و صمیمی باشید حرف خودش میاد کمکم این ساکت بودنتون هم ر ... يه دوستي دارم با اونم ساكتم البته خوبما ولي بازم اونجور كه بايد نيستمخب در كل كم حرفم
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 بزار خودم بگم :اول مربوط به ژنه اگر ژن نداشت اكتسابيش اينه كه فقير نباشي ، شغل داشته ب ... اکتسابی یعنی خودت به دستش بیاری با تمرین
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 گوگل رو من زيررو كردم خوندم خرف حاليم نيست چون من احتياج دارم يكي پشتم وايسه هوامو داش ... گوگلو ول کن کتاب بخون
بهارزندگی1400 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 3174 گوگل رو من زيررو كردم خوندم خرف حاليم نيست چون من احتياج دارم يكي پشتم وايسه هوامو داش ... اگه بخوای منتظر کسی باشی که به دادت برسه اون شخص هیچوقت پیدا نمیشه خودت پشت خودت باش