من چون قرار بود یه دوره باهاش باشم برای شغل میشناسمش خیلی معروفه تو این زمینه ولی د ...
بخدا اینقد اعصابم خورد میشه😂 بعد یکی میاد میگه دروغگو و شیاده😑😂 شما پیج زندگی سالم یا همان روانشناس رو میشناسید؟؟....منم میخوام بخرم ولی گرونه مثلا دوره جامع ضربدر ۱۰ ۲ میلیون تومن بود🤐
نمی دونم خودش باشه یا نه.ولی یه دختر کم سن و سال بود به نام حسینی .که پکیج سخنرانی هاش می فروشه توی اینستا.خیلی از پیج های افشاگری رسواش کردند گفتند چیز خاصی نمیگه ولی پول می گیره و حرف های عادی تحویل میده.کلی هم اسکرین دیدم زیر پیجش کامنت کرده بودند که راضی نیستند. حالا نمی دونم این که شما میگید باشه یا نه.ولی داخل هایلایت هاش یه بار رفتم عکس قصر گذاشته بود می گفت قصر خودمه🤭🤭
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
شاید جدیدا حذفش کرده اون عکس رو .چون من حدود دو ماهه داخل اینستا نرفتم .نامزد داره ؟ حدود ۱۸ سالشه ؟
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آره سرچ کردم توی گوگل عکسش فرق داره .اون بچه سن بود