2777
2789
اره بله..خداروشکر کسی پیدا شد میشناسش😂..تاپیک قبلی زدم سوده هروی کسی نیشناسه همون پیج زندگ سالم تا ...

من چون قرار بود یه دوره باهاش باشم برای شغل میشناسمش خیلی معروفه تو این زمینه ولی دروهاش یه کم گرونه

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون قرار بود یه دوره باهاش باشم برای شغل میشناسمش خیلی معروفه تو این زمینه ولی د ...

بخدا اینقد اعصابم خورد میشه😂 بعد یکی میاد میگه دروغگو و شیاده😑😂 شما پیج زندگی سالم یا همان روانشناس رو میشناسید؟؟....منم میخوام بخرم ولی گرونه مثلا دوره جامع ضربدر ۱۰ ۲ میلیون تومن بود🤐

نمی دونم خودش باشه یا نه.ولی یه دختر کم سن و سال بود به نام حسینی .که پکیج سخنرانی هاش می فروشه توی اینستا.خیلی از پیج های افشاگری رسواش کردند گفتند چیز خاصی نمیگه ولی پول می گیره و حرف های عادی تحویل میده.کلی هم اسکرین دیدم زیر پیجش کامنت کرده بودند که راضی نیستند. حالا نمی دونم این که شما میگید باشه یا نه.ولی داخل هایلایت هاش یه بار رفتم عکس قصر گذاشته بود می گفت قصر خودمه🤭🤭

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
چه ربطی داره خودتون دنبال بهونه میگیردید

آخ پروفایلت

آخ.....

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
اره فالو دارمش و یکی از ورکشاپ هاش و شرکت کردم

کدام ورکشاپ؟؟. من میخواستم درمورد شغل و محدویت خانواده راه حل پیدا کنم...ایشون گفتم دوره جامع ضربدر ۱۰ بخرید ولی گردنه ۲ میلیون تومن🤐

نه خودش نیس قصر نداره😂😂

شاید جدیدا حذفش کرده اون عکس رو .چون من حدود دو ماهه داخل اینستا نرفتم .نامزد داره ؟ حدود ۱۸ سالشه ؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
نه خودش نیس

آره سرچ کردم توی گوگل عکسش فرق داره .اون بچه سن بود