2777
2789

تو هم مثل من صورتت مستطیلی هست. 

ببین عر صورت فرم ابرو و موی خاص خودش رو داره 

معمولا برای صورت مستطیلی ابرو صاف و کشیده خیلی بهتره چون طول صورت رو کم می‌کنه و عرضش رو زیاد...اینجوری یه تناسب ایجاد میشه 

یا مدل مو نباید موها تا آخرش بزنی بالا یا دم اسبی 

چون صورت کشیده تر نشون داده میشه 

چتری یه وری مثل بازیگر سریال پنجاه طیف خاکستری این مدل به صورت مستطیلی میاد 

اینا رو رعایت کنی خیلی خوشگل میشی🥰🌸

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش بزنیم تاپیکت حذف شه؟

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
خانما چطور پاکش کنم لطفاااا وای پاک نمیشههههه عکس

اصلا معلوم نیستی که استیکر روشه🤔

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یارنامحسوس  

@نی_نی_یار_پنج  

تاپیکشو حذف کنید لطفا عکسش نره گوگل

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
گزارش کجاس 😂

من برات گزارش زدم