2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست
من حتی کج بود قشنگ سکته رو زدم تا ورم از بین رفت و دماغم درست شد

عزیزم شما ورم یکطرفه داشتی ؟من بینیم یک سمتش خیلی ورمش اراون سمت بیشتره بینیم گوشتی بود پوستم چرب و ضخیم 

بنظرتون اوکی میشه ؟ازنبم رخ فشنگه ولی تمام رخ اصلا سزوتهش معلوم نیست خیلی بزرگ هست دکترم گفت بینیت ورمش زیاده من بعد یکماه بهت راکوتان میدم 

حدود ۲۰روزه عمل کردم شما تقریبا بعد چه مدت بهتر شدیپ؟دارو خوردید یانه فقط صبوذی ؟ماساژ چی ؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم شما ورم یکطرفه داشتی ؟من بینیم یک سمتش خیلی ورمش اراون سمت بیشتره بینیم گوشتی بود پوستم چرب و ...

سلام 

هنوز ۲۰روزه عمل کردی باید خیلی صبوری کنی 

گوشتی تا دوسال ورم داره اصلا نباید از دماغت ایراد بگیری چون فرم نهایی مشخص نیس 

بله من کلا کج بود کم کم ورم ازبین رفت 

اصلا برا ورم عجله نکن و نرو پیش دکتر غر بزن چون‌دکتر سریع یه آمپول میزنه تا سریع ورم ازبین بره 

بعد امپول امکان فرورفتگی خیلی زیاده این ریسک رو بنظر من اصلا نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  هنوز ۲۰روزه عمل کردی باید خیلی صبوری کنی  گوشتی تا دوسال ورم داره اصلا نباید از دم ...

آره دکترم گفت آمپول نمیدم چون ورمت خیلی زیاده بهت قرص راکوتان میدم مصرف کنی بخاطر اینکه پوستت بهتر بشه و ورمت هم بخایه 

آخه خیلیا گوشتی بودن اومدن مطب اینقدر قشنگ شد بینیشون نمی‌دونم مال من چرااینقد کت کلفت هست ازروبرو البته گفت جنس پوستت پرتقالی هست وخیلی بده 

وخدایی که بشدت کافیست
آره دکترم گفت آمپول نمیدم چون ورمت خیلی زیاده بهت قرص راکوتان میدم مصرف کنی بخاطر اینکه پوستت بهتر ب ...

شرایط بدنی هرکسی فرق داره 

خودتو با کسی مقایسه نکن اینجوری اذیت میشی 

سعی کن بی تفاوت باشی

منم خیلی سختم بود روزا اول هی توآینه نگاه میکردم وسکته میکردم از کجی دماغم

دیگه گفتم بیخیال صبر کنم ببینم نتیجه صبر چی میشه