2777
2789
عنوان

بهم تهمت دزدی زدن و ازارم میدن چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 34 پست

شایدم اصلا پول و طلایی درکار نبوده و میخواد  مثلابی محلیاتو جبران کنه 

میرفتی توی کوچه میگفتی عفریته شاید همون پسر خوشتیپ و خوشکلی که بهت گفته چقد خوشکل و سفیدی و عاشق چشمات شده برداشته 

خودش برده یه جایی پنهون کرده طلاهارو میخواست شوهرتو بدزد 😷

خب باید یه نگاهی تو اینه ب خودش بکنه ببینه چن سالشه بعد بخاد بدزده نکه نوه ش همسن منه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم اصلا پول و طلایی درکار نبوده و میخواد  مثلابی محلیاتو جبران کنه  میرفتی توی کوچه می ...

همسایه ها می گفتن تا سه سال پیش صیغه کسی بوده اینو ولش کردن افتاده ب جون ما

بخدا یه بارم خونش نرفتم اون اومد

اگر نرفتی، اثر انگشتتم نیست اونجا. 

پس پلیسم کاریت نداره. بره شکایت کنه اونه که باید ثابت کنه. ضمن اینکه درس عبرت برات شد دیگه الکی به کسی کمک نکنی. کسی که بچش رهاش کرده، شما چکارش داشتی. 

ضمن اینکه به همون سوپری ده تومن بده تریداشو نیاره دم در. 

من نمیدونم چجوری میزارین شوهراتون بشن نوکر مردم

خوب مطمئنا دنبال یه راهی برای برهم زدن رابطه شما با همسرت بوده. واکنش همسرتون وقتی به شما تهمت زده چ ...

خب وقتی کسی نمیاد شهادت بده هیشکی حوصله دردسر نداره و میگن پیره یه چیزی گفته چطور اعاده حیثیت کنیم؟ وگرنه میخاستم شکایت کنم.اما با کدوم شاهد؟

شوهرم اگه جوابشو بده خونش گردن خودشه. 

اینو باید زودتر میگفتی. من همسرم مدیر ساختمانه. یکی از خانم های پیرزن همسایه راحع به پکیجش هی سوال داشت، به همسرم گفتم بهش شماره تعمیرکار بده. همین. 

اونم چون احتمالا نداره وگرنه وظیفه نداری بری کار مردمو راه بندازی

خب وقتی کسی نمیاد شهادت بده هیشکی حوصله دردسر نداره و میگن پیره یه چیزی گفته چطور اعاده حیثیت کنیم؟ ...

نیازی به شاهد نیست. ایشون تهمت زده و وقتی نتونه تهمتش رو ثابت کنه باید ازش اعاده حیثیت کرد. شما تهمت دزدی خوردی نمیخای از حق خودت دفاع کنی؟ هثحالا شکایت قانونی هم نخای کنی حداقل دم در خونت که میتونستی از خودت دفاع کنی و بهش بگی اگر ثابت نکنی ازت شکایت میکنم. مگه میشه یه نفر این همه مال و اموالش بره بعد ساکت بشینه. پس فقط یه نقشه برای خراب کردن شما بوده وگرنه که شکایتش رو پیگیری میکرد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اینو باید زودتر میگفتی. من همسرم مدیر ساختمانه. یکی از خانم های پیرزن همسایه راحع به پکیجش هی سوال د ...

شهرما کوچیکه ب نیت خیر کمکش کردیم نمی دونستیم برامون دردسر میشه وگرنه پامون می شکست تلفن شو جواب بدیم جواب کمک هامونه بخدا باید ظالم بود . حیف اون همه خوبی ما .

نیازی به شاهد نیست. ایشون تهمت زده و وقتی نتونه تهمتش رو ثابت کنه باید ازش اعاده حیثیت کرد. شما تهمت ...

خب وقت شکایت اسمی از من نبرده چون بهش گفتم برو ازم شکایت کن اگه نتونی ثابت کنی ازت شکایت می کنم.اسمی از من تو شکایت نبرده اما هر روز دم در خونم نفرین می کنه