2777
2789

یه تاپیک دیروز خوندم روز دوازدهم بی بی چک منفی بود و لی آزمایش روز چهاردهم مثبت الانم چهار ماهشون بود

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم  ببخشید سوال میکنم، اناقال جنین چه طور هست هزینش زیاده؟

بستگی داره کجابری.خصوصی گرونه.دولتی ارزونه.اول تخمک رو قوی میکنن با امپول بعد تخمک کشی میکنن .اسپرم با تخمک مخلوط میکنن جنین میشه بعد انتقال میدن به رحم

یه تاپیک دیروز خوندم روز دوازدهم بی بی چک منفی بود و لی آزمایش روز چهاردهم مثبت الانم چهار ماهشون بو ...

من روز ۱۳منفی شد.ازملیش دادم ولی جوابشو نگرفتم از حرصم چون میدونم منفیه

من روز ۱۳منفی شد.ازملیش دادم ولی جوابشو نگرفتم از حرصم چون میدونم منفیه

عزیزم منم سه بار انتقال جنین ناموفق داشتم البته بار اول قلب تشکیل نشد مجبور شدم سقط کنم خیلی حالم بد شد و افسردگی گرفتم. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
بستگی داره کجابری.خصوصی گرونه.دولتی ارزونه.اول تخمک رو قوی میکنن با امپول بعد تخمک کشی میکنن .اسپرم ...

مممنونم عزیزم تعیین جنسی میکنن

برا خاله ام میخوام بیمش تامین اجتماعیع

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه