2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 26 پست
عزیزم به نظر از بیکاریه ناراحت نشیا ذهنت رو با چیزای دیگه پر کن و از خودت کار بکش جسم مغزت خسته بشن ...

اره قطعا بخش زیادیش بخاطر بیکاریه.حالابنظرتون بگم اصلا به شوهرم ک می‌پرسه چته یا نه

اره واقعا دردی ک دوا نمیکنه گفتنش بدتر آدم هزار جور خیال بافی می‌کنه.نه اونموقع اصلا مثل الان اذیت ن ...

خب میدونی مهم اینه الان باتو ازدواج کرده مطمئن باش دوست داره فقط اینایی که میگی فکر میکنی باید خودت تنها بری مشاور ولی شنبه اقدام کن اما اگه آقا هنوز هم تعریف میکنه از اون جریان ها با هم باید برید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره قطعا بخش زیادیش بخاطر بیکاریه.حالابنظرتون بگم اصلا به شوهرم ک می‌پرسه چته یا نه

اره بگو 

بگو من از اینکه با اقوام اونا رفت و امد داری ناراحتم دست خودم نیست یکمم خودتو لوس کن  که نفهمه الکی داری گیر میدی بهش

همسرتم بنده خدا نگرانته بفهمه باز بهتره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خب میدونی مهم اینه الان باتو ازدواج کرده مطمئن باش دوست داره فقط اینایی که میگی فکر میکنی باید خودت ...

نه میگم ک خودش اصلا در مورد گذشته خودش یا من دیگه هیچ صحبتی نمیکنه جز یه سری خاطرات خانوادگی یا سربازی و اینا،اره باید برم حتما.حالا بنظرتون بهش بگم چمه چون مدام می‌پرسه چته؟! میترسم ناخواسته بدتر یاد گذشته و اینا بندازمش

از یه طرف بگی بهتره چونکه اونم فکرش هزار جا میره چونکه اینجوری که میگی تو رفتارت مشخصه یچیزیت هست اما اگه بتونی حال خودتو کنترل کنی و تو رفتارت معلوم نباشه بهتره نگی 

نه میگم ک خودش اصلا در مورد گذشته خودش یا من دیگه هیچ صحبتی نمیکنه جز یه سری خاطرات خانوادگی یا سربا ...

خب اینکه خودش دیگه هیچی نمیگه که خوبه مشخصه به کل پاک کرده از ذهنش و فقط قصدش این بوده که بدونی

اره بگو  بگو من از اینکه با اقوام اونا رفت و امد داری ناراحتم دست خودم نیست یکمم خودتو لوس کن ...

البته رفت و آمد به اون شکل ک نداره هر دقیقه باهم باشن سالی ماهی پیش بیاد بره خونشون یا ببینن همو. اره شایدم بدونه بهتر باشه نمی‌دونم والله

از یه طرف بگی بهتره چونکه اونم فکرش هزار جا میره چونکه اینجوری که میگی تو رفتارت مشخصه یچیزیت هست ام ...

تو این ۴,۵سالی اصلا نگفتم بهش همیشه کنترل میکنم اما بعضی وقتا با افکار دیگه قاطی میشه غیر قابل کنترل میشه برام تو رفتارم نشون داده میشه

البته رفت و آمد به اون شکل ک نداره هر دقیقه باهم باشن سالی ماهی پیش بیاد بره خونشون یا ببینن همو. ار ...

تازه ازدواج کردی؟؟ اگر تازه ازدواج کردی و تنهایی و صبح تا شب تو خونه میشینی و کار خاصی نداری این افکارت توی یکسال تول زندگیت بهت اسیب زیاد میزنه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
تازه ازدواج کردی؟؟ اگر تازه ازدواج کردی و تنهایی و صبح تا شب تو خونه میشینی و کار خاصی نداری این افک ...

نه تازه تازه هم نیس.۴,۵سال ازدواج کردیم اما دوسال خونه خودمم

نه که الان بیاد به سرم کلا طی روز یهو یادم میفته بی هیچ دلیلی

عزیزم احیانا باردار نیستی ؟ یا تازگیا بجه دار نشدی ؟ من خودم وقتی بچه دارشدم و باردار شدم مخم همش بند این چیزا بود 

کلا ولش کن سعی رابطشو هم با اون دوستاش کم کنی 

عزیزم احیانا باردار نیستی ؟ یا تازگیا بجه دار نشدی ؟ من خودم وقتی بچه دارشدم و باردار شدم مخم همش بن ...

نه عزیزم ن باردارم نه بچه دار،اونقدی نیست رابطش خداروشکر.چیکارکردی تالین فکرا ب سرت نزنه