2777
2789

تایپیکای قبلیتو خوندم گفتی غیر مستقیم بهش فهموندی خودشو زده به اون راه پسرا خیلی زرنگن حتی خیلی زود تر هم این قضیه رو فهمیده من بودم اک خودشو میزد به اون راه دیگ نگاشم نمی‌کردم 

اون باید منو از دست ن من اونو 😬😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره هکلاسیمه  

خب نخ  بده بهش دیگه نگاش کن لبخند بزن مثل این فیلما چای و قهوه بریز روش چه میدونم یه کاری کن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
تایپیکای قبلیتو خوندم گفتی غیر مستقیم بهش فهموندی خودشو زده به اون راه پسرا خیلی زرنگن حتی خیلی زود ...

اخه خیلی غیرمستقیم بود

(تنها نشسته بود رفتم پیشش در مورد درس حرف زدم)

._.

اخه خیلی غیرمستقیم بود (تنها نشسته بود رفتم پیشش در مورد درس حرف زدم)

اهان خوب به نظرم مستقیم نرو بگو خوشم میاد ازت 

هی بیشتر بهش نشون بده یه جوری ک قشنگ متوجه بشه 

البته من باشم این کارو میکنم 

خود پسرا هم از یکی خوشش بیاد اول هی غیر مستقیم بهش میفهمونه یهو نمیره به دختره بگو دوست دارم 

خب نخ  بده بهش دیگه نگاش کن لبخند بزن مثل این فیلما چای و قهوه بریز روش چه میدونم یه کاری کن&nb ...

نگاهش میکنم اون نگاه نمیکنه اصلا

چجوری نخ بدم اخه

بلدم نیستم

._.

نگاهش میکنم اون نگاه نمیکنه اصلا چجوری نخ بدم اخه بلدم نیستم

منم بلد نیستم راستش ،شاید دلش نمیخواد 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
خب نخ  بده بهش دیگه نگاش کن لبخند بزن مثل این فیلما چای و قهوه بریز روش چه میدونم یه کاری کن&nb ...

خواهر من مگه فیلم هندیه😂🤦🏻

چای یا قهوه بریزه روش فحش میخوره 😂😂😂

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
خواهر من مگه فیلم هندیه😂🤦🏻 چای یا قهوه بریزه روش فحش میخوره 😂😂😂

چه میدونم تو فیلما اینجوریه ،یا دیدی بهش میخوره جزوه ها از دستش میوفته،، اینم خوبه ها از قصد بهش تنه بزن کاغذ ماغذای دستش بیوفته زمین 

مثلا چی کار کنم چجوری توجه کنم

چمیدونم من خودم تو این کارا نه تنها صفرم بلکه طرف رو هم فراری میدم 😅

جزوه چیزی تو پیشش جا بزار مجبور شه بیاد بهت بده یا مثل دخترای دیگ ک اطرافش هستن نباش متفاوت باش ک جذب تو بشه ناخواسته 

یا مثلاً یه روز غیبت کردی برو بگو شما این درست خوب متوجه میشید میشه برام توضیح بدید یا به قول دوستمون قهوه ای چیزی روش بریز 😅

یا مثلاً دو تا چایی قهوه چیزی بگیر دستت بگو برا دوستم گرفتم رفتش یهو شمارو دیدم قسمت شما بود نوش جان و اینجور کارا دیگ 😅